ΤΡΙΠΟΛΗ: Λευκή νύχτα με τιμές που θα σοκάρουν και εκδηλώσεις που θα προκαλούν τους αγοραστές. Συμμετέχουν και οι Ξενοδόχοι

240

O Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου και η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας συμμετέχουν και στηρίζουν ενεργά την Shock Price Night που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης  το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ). την 29η Αυγούστου 2018 στην πόλη της Τρίπολης.

Από νωρίς το βράδυ και μέχρι αργά τη νύκτα, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς, φωτισμένους και γεμάτους μουσική, χορό, παιχνίδια και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις δρόμους της πόλης, δημιουργώντας ένα κλίμα εορταστικό αλλά και μια σημαντική ευκαιρία για αγορές με σημαντικές  εκπτώσεις και προσφορές από πλευράς των καταστημάτων.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης της Shock Price Night και με απώτερο στόχο την περαιτέρω τόνωση της τουριστικής αγοράς τα ξενοδοχεία της Τρίπολης που συμμετέχουν, θα προσφέρουν για τους επισκέπτες όχι μόνο για την βραδιά της 29ης Αυγούστου αλλά για όλη την εβδομάδα από 27.08.2018 έως 02.09.2018, κατόπιν διαθεσιμότητας,  ειδικές τιμές για την διαμονή των επισκεπτών, οι οποίες θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Δήμου Τρίπολης,  δίνοντάς τους την ευκαιρία να επισκεφτούν την Τρίπολη, να κάνουν ενδιαφέρουσες αγορές, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν τις απαράμιλλες ομορφιές της Αρκαδίας.