ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ (Οι τενεκέδες)

60

Κόμματα και Επικοινωνία!

Πρωτεύον στοιχείο στην Επικοινωνία των πολιτικών και των φορέων είναι η πρωτοβουλία και η επιθετικά ψύχραιμη στάση, σε ώρα κρίσης.

Προφανώς αυτό το αγνοούν οι επιστήμονες επικοινωνιολόγοι (αριστερής κοπής) της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι τους κατευθύνουν το κόμμα στην άμυνα και όταν επιχειρούν αντεπίθεση, περιορίζονται να χρησιμοποιούν τον θόρυβο που κάνουν διάφοροι τενεκέδες.

Ο Τατούλης ξαναμπαίνει στο παιχνίδι!

Η “Πελοπόννησος Πρώτα”, παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου διαλύεται και δεν θα συμμετέχει στις εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία, πελαγοδρομεί και καθυστερεί ψάχνοντας να βρει ποιον θα επιλέξει για υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Η Χρυσή Αυγή, ήταν ανύπαρκτη, και θα πρέπει να βρει έναν αξιόπιστο τρόπο για να μας πείσει ότι οι σύμβουλοί της δικαιολογημένα συμμετείχαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο Γιώργος Δέδες θα επιχειρήσει και πάλι να αθροίσει ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής. Υπάρχουν όμως πολλοί που δεν ξεχνούν τα τενεκεδάκια που κρέμασε στο όχημα της παράταξής του, φεύγοντας, ως νεόνυμφος στον δρόμο του διορισμό του ως Γενικού Γραμματέα.

Οι παρατάξεις που μετείχαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο επί 5ετία, βαρύνονται ότι μετέτρεψαν τα τύμπανα του πολέμου της πολιτικής μάχης σε σκουριασμένους τενεκέδες, και γι’ αυτό θα αφανιστούν.

Θα γίνει και στην Αργολίδα!

Η φράση που βάζουν στο στόμα των πολιτικών στελεχών τους, οι άνθρωποι που σχεδιάζουν την στρατηγική και την επικοινωνία της Νέας Δημοκρατίας, λέει «Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απομονώθηκε από την κοινωνία και καταρρέει».

Όμως, όποιος παρακολουθεί τα γεγονότα βλέπει ότι, η αντιπολίτευση χάνει στελέχη (συνεχείς διαγραφές από στη Νέα Δημοκρατία) και υφίσταται διασπάσεις (αποχώρηση Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής). Βλέπει και κάτι ακόμη, που φαντάζει απίστευτο. Προσχωρήσεις στελεχών από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και Ένωση Κεντρώων, στο κυβερνητικό σχήμα.

Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα: Ποιοι είναι οι τενεκέδες; Το πολιτικό επιτελείο των κομμάτων της αντιπολίτευσης ή τα στελέχη που προσχωρούν στην φάλαγγα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ;

Α-ΓΝΩΣΤΟΣ