Στέμματα καταρρέουν και αγάπες σβήνουν.

ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ (Οι αναντικατάστατοι)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος

Κέρδισε, με τον τρόπο του, διαδοχικές σημαντικές θέσεις στη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ. Πίστεψε, μετά από αυτό, πως είναι αναντικατάστατος!

Χώθηκε, με τον τρόπο του, στο περιβάλλον της Τόνιας, της Βασούλας, του Άκη  και του Βαγγέλη. Σιγουρεύτηκε, μετά από αυτό,  πως μπορεί να το παίζει αναντικατάστατος!

Τα κατάφερε, με τον τρόπο του, να προωθηθεί σε εκλόγιμες θέσεις σαν Δημοτικός, Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος. Πίστεψαν τα κόμματα, μετά από αυτό, πως είναι αναντικατάστατος.

Διορίστηκε, με τον τρόπο του, Πρόεδρος Νομικού Προσώπου, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου, Αντιπεριφερειάρχης. Καβάλησε το καλάμι, μετά από αυτό, ως Ο αναντικατάστατος.!

Κοντεύει να κλείσει 35ετία προώθησης, με τον τρόπο του, από το σύστημα. Παρ’ όλα αυτά μας λέει πως αντιπροσωπεύει το καινούριο. Είναι κλασσική περίπτωση αναντικατάστατου (στην εξυπηρέτηση συμφερόντων και γνωστών).

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

Αξιοποίησε το αριστερό του παρελθόν, τη Νεοδημοκρατική του θητεία και τα προσωπικά σχέδια βουλευτή της Αργολίδας και εκλέχτηκε Περιφερειάρχης. Ο κόσμος πίστεψε πως, αφού τα κόμματα τον στηρίζουν σαν βουλευτή και υπουργό, είναι αναντικατάστατος.

Εκμεταλλεύτηκε την ηθική κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και την αδυναμία των μνημονιακών κομμάτων να προτείνουν μια άλλη «καθαρή λύση». Εκλέχτηκε και πάλι παρά την αποκήρυξή του από τους βασικούς του συνεργάτες. Κεφαλαιοποίησε την ολιγωρία των πολιτικών αρχηγών που μπροστά στο φόβο του ΣΥΡΙΖΑ τον επέβαλαν θεωρώντας πως είναι αναντικατάστατος.

Παγιδεύτηκε μέσα στη ματαιοδοξία του και σήκωσε πειρατική σημαία κουρσεύοντας, κόμματα, υποστηρικτές και ψηφοφόρους. Τώρα λίγο πριν από την απαξίωση και την απομόνωση, εν όψει των εκλογών του Μαΐου διακηρύσσει σαν τον γραφικό του χωριού «Είμαι αναντικατάστατος».

Ο υποψήφιος Βουλευτής

Εκλέχθηκε βουλευτής για πρώτη φορά, ως κομιστής αρχηγικού μηνύματος προς τους ψηφοφόρους. Οι κομματικοί τον έκριναν ως αναντικατάστατο και τον προώθησαν στη Βουλή.

Επανεκλέχθηκε συγκρινόμενος με τους συνυποψήφιους που ο ίδιος επέβαλε στο ψηφοδέλτιο, υποχρεώνοντας τους ψηφοφόρους να τον θεωρούν αναντικατάστατο.

Καταλήγει στις βουλευτικές εκλογές του 2019 όπου θα πρέπει να δώσει πολύ σκληρή μάχη για να αποτρέψει το αποτέλεσμα της πολιτικής αναγκαιότητας για ανανέωση. Ο νόμος της ζωής είναι σκληρός. Δεν αποδέχεται ως αρχή το αναντικατάστατο.

Α-ΓΝΩΣΤΟΣ

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Άδοντας και Ψάλλοντας το θαύμα των Χριστουγέννων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ...