ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ (για τα απορρίμματα)

Τατούλης και λοιποί

Η επιμονή του Πέτρου Τατούλη στην επιβολή της σύμβασης διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κόστισε στην παράταξή του δύο διασπάσεις και το ηθικό γκριζάρισμα των Συμβούλων του για συνενοχή σε μία σύμβαση αρπαχτής.

Απομένει να δούμε αν οι εκλογές του Μαΐου 2019 θα φέρουν την ανακύκλωση των πολιτικών αυτής της Φαραωνικής σύμβασης ή αν θα φέρουν την απόρριψή τους στα σκουπίδια.

 Το τέλος των Οικολόγων

Στην Πελοπόννησο η “συνεργασιμότητα” της Δήμητρας Λυμπεροπούλου, των Οικολόγων Πρασίνων, με τις επιλογές Τατούλη στην γενικότερη πολιτική του, έφερε σαν αποτέλεσμα την κατάταξη του κόμματος που εκπροσωπεί στην ίδια κατηγορία με τα κυβερνητικά ομόλογα δηλαδή, στην κατηγορία σκουπίδια.

Δημοτικά σκουπίδια

Δεν ενόχλησε τους παλιούς Ναυπλιώτες η κατάργηση του τοπωνύμιου «5 αδέλφια» και η αντικατάστασή του, επί το προοδευτικότερο, με το νέο όνομα «κανόνια». Ούτε τους ενόχλησε η απόσυρση των κάδων ανακύκλωσης και των κάδων απορριμμάτων από την Παλιά Πόλη. Προφανώς ήταν απασχολημένοι στο πως θα πάρουν την κάρτα που θα σηκώνει την μπάρα.

Η πόλη έχει αντιδήμαρχο για τα σκουπίδια, που είναι ξένος προς την ιστορία του Ναυπλίου. Τουλάχιστον, ας του υποδειχθεί ότι «οι αποφάσεις του πρέπει να ανακληθούν» μια και ο ίδιος «δεν ανακαλείται» λόγω εκλογών.

Α-ΓΝΩΣΤΟΣ

One comment

 1. Νικολαος Σαραντης

  Διάβασα με πολύ προσοχή τα γραφόμενα σας και θα ήθελα να δημοσιευτεί και η δική μας τοποθέτηση.
  Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ μας στη ΣΔΙΤ Πελοποννήσου είναι ΣΤΑΘΕΡΗ και αυτό αποδεικνύεται με πλήθος Άρθρων – Παρεμβάσεων και Επερωτήσεων όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την εκλογή μας μέχρι σήμερα της Πελοπόννησος Οικολογική και προσωπικά της Δήμητρας Λυμπεροπουλου.
  Άλλωστε σχεδόν σε κάθε Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης κ Τατουλης φροντίζει να «στολίζε黨 την κ. Λυμπεροπουλου και τον κ. Τσιρωνη που στάθηκαν εμπόδιο στη ΣΔΙΤ.
  Και να είστε βέβαιος για το γεγονός ότι αν η ΣΔΙΤ ΔΕΝ είχε υπογραφεί μέχρι πρόσφατα αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Τσιρωνη και στην Λυμπεροπουλου.
  Επιπλέον και οι Οικολόγοι Πράσινοι κεντρικά έχουν τοποθετηθεί (αρνητικά) σχετικά με το θέμα αυτό.
  Ασφαλώς και θα περίμενα να γίνει μια αναφορά και στην αδυναμία των δημάρχων για τοπικά σχέδια διαχείρισης.
  Καμία λοιπόν «συνεργασιμοτητα» από την πλευρά μας ειδικά για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
  Αλήθεια ποια κόμματα στήριξαν και στηρίζουν ακόμα όλα αυτά τα χρόνια τον κ Τατουλη;;;
  Τελικά οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Δήμητρα Λυμπεροπουλου φταίνε για όλα!!!

  Νίκος Σαράντης
  Οικολόγοι Πράσινοι Πελοποννήσου

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Η μεγάλη πρόκληση του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

του Δημήτρη Ηλ. Κρανιά* Κατ’ αρχήν θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη και την ...