Στις 8 Σεπτεμβρίου θα είμαι στη Θεσσαλονίκη να διαδηλώνω για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, με την ίδια μπλούζα που φτυάριζα στάχτες στο Μάτι και λάσπες στη Μάνδρα

148

Λοιπόν, τους αθώους δολοφονημένους από την κυβερνητική αδιαφορία στο Μάτι τους θάψαμε, όπως και αυτούς από τη Μάνδρα…..

Τους στρατιωτικούς μας, μας τους χάρισαν οι ΗΠΑ, θύματα και αυτοί πρώτιστα της κυβέρνησης μας και έπειτα του εαυτού τους και μιλάω κυρίως για τον αξιωματικό, απόφοιτο της Ευελπίδων….

Θάψαμε και τον Νικόλα, αφού πρώτα τον εξορίσαμε, αυτός και αν είναι θύμα πρώτιστα της λαγνείας των συμμοριτών για τους λαθρο-εισβολείς, τον θάψαμε όπως θάψαμε πριν από αυτόν τον Κανταρή και όπως θάψαμε ζωντανές τη Μυρτώ της Πάρου και τη Σπυριδούλα της Κέρκυρας.

Οι τάφοι είναι νωποί και οι μνήμες ακόμα αιχμηρές ΑΛΛΑ κανείς από εμάς δεν αξίζει περισσότερο από τη Πατρίδα.

Γι αυτό στις 8 Σεπτεμβρίου θα είμαι πρώτη γραμμή να διαδηλώνω για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, για τη προδοσία των Πρεσπών, για την ακεραιότητα της πατρίδας μου.

Με την ίδια μπλούζα που φτυάριζα στάχτες στο Μάτι και λάσπες στη Μάνδρα, θα είμαι απέναντι στα ΜΑΤ και θα τα κοιτάζω στα μάτια, όπως στο Σύνταγμα και στο Πισοδέρι. Θα είμαι εκεί γιατί το να ηγείσαι μιας ομάδας ανθρώπων, προϋποθέτει ότι εσύ θα είσαι στη πρώτη γραμμή.

Θα είμαι εκεί γιατί με λένε Χριστίνα Σιδέρη και είμαι από οικογένεια νεκρών ηρώων και όχι ζωντανών προδοτών. Θα είμαι εκεί μαζί με όλους εσάς. Με μία φωνή θα ουρλιάξουμε ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Είμαστε παρόντες, είμαστε δίπλα στους Έλληνες.

Είμαστε οι εθελοντές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.