Προαναγγελία συμμετοχής στις Δημοτικές εκλογές με πρόθεση πολιτικοποίησης

Την πρόθεσή της να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και ιδιαίτερα στις εκλογές για τον Δήμο Άργους Μυκηνών, ανακοίνωσε η Τ.Ο Αργολίδος του κόμματος Χρυσή Αυγή.

Η ανακοίνωση του κόμματος προκάλεσε ενδιαφέρον δεδομένου ότι, στα 7 χρόνια παρουσίας του στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος, δεν εμφάνισε ποτέ πρωτοβουλίες αυτοδιοικητικού χαρακτήρος (Α’ βαθμού), στην Αργολίδα.

Η ανακοίνωση της Τ.Ο. Αργολίδας αιτιολογεί την απόφαση αναφερόμενη στο «νέο εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών» και τονίζει την απόφασή της να αγωνισθεί «εναντίον των υπαιτίων του κοινωνικού και οικονομικού μαρασμού του τόπου μας».  

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Tο νέο εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν αφήνει κανένα περιθώριο πολιτικού εφησυχασμού. Η Χρυσή Αυγή δηλώνει παρούσα στους περισσότερους Δήμους της χώρας μας. Έτσι και στο νομό μας η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει στον εκλογικό στίβο διεκδικώντας τον Δήμο Άργους Μυκηνών, το μεγαλύτερο και τον ιστορικότερο Δήμο του νομού Αργολίδας. Κανένας καρεκλοκένταυρος, κανένας πατριδοκάπηλος και κανένα παιδί του κομματικού σωλήνα δεν μπορεί να καπηλευθεί τους αγώνες των Ελλήνων εθνικιστών. Τα τελευταία είκοσι χρόνια βρίσκονται στο προσκήνιο και κυβερνούν τα ίδια ακριβώς πρόσωπα. Είτε με “Καποδίστρια” είτε με “Καλλικράτη” και τώρα με “Κλεισθένη”. Η αλλαγή για το καλό του τόπου είναι επιβεβλημένη. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε εναντίον αυτών που στηρίζονται στο πελατειακό ψηφοθηρικό σύστημα, εναντίον των υπαιτίων του κοινωνικού και οικονομικού μαρασμού του τόπου μας.

Αγώνας μέχρι ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

Χρυσή Αυγή Τ.Ο Αργολίδος»

 

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι πολιτικά ανόητοι ή συμμετέχουν σε σικέ παιχνίδι;

γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης Μία από τις βασικές αρχές του πολέμου αναφέρει ότι «ο καλός ...