Ολοκληρώνεται την Δευτέρα 20 Αυγούστου η έκθεση έργων του Κώστα Δημούλη στο Βουλευτικό

57

Τα εγκαίνια της έκθεσης του Κωνσταντίνου Χρ. Δημούλη με τίτλο “…με χρώμα, μάρμαρο και ξύλο”,πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018  στο Βουλευτικό Ναυπλίου. Έκτοτε, ο χώρος έκθεσης αποτελεί σημείο συνάντησης των φιλοτέχνων και εγκωμίων προς τον αυτοδίδακτο καλλιτέχνη.

Όπως δηλώνει ο Κώστας Δημούλης “…ο δρόμος της τέχνης είναι πάντα ανηφορικός…”.

Οι δημιουργίες του καλλιτέχνη σε καμβά, μάρμαρο, πέτρα και ξύλο, διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους, με ιδιαίτερη ανάδειξη της φαντασίας και της δουλειάς του στο ξύλο.

Ο Κωνσταντίνος Χρ. Δημούλης γεννήθηκε στην Πρόνοια Ναυπλίου. Στην έκθεση, παρουσιάζει το απόσταγμα της πολύχρονης δουλειάς του, τις εμπνεύσεις του, τις εμπειρίες και τα βιώματά του.

Την έκθεση, κατά την ημέρα των εγκαινείων χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” και ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος.

Ο καλλιτέχνης στην ολιγόλογη ομιλία του δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση που τον διακατείχε για το γεγονός ότι του δόθηκε η ευκαιρία να εκθέσει το διαχρονικό έργο του, από τις πιο παλιές έως τις τελευταίες δημιουργίες του.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου 2018 και είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 20.00΄ έως και τις 24.00΄κάθε βράδυ.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται η έκθεση, σας προσκαλεί να τιμήσετε και να χαρείτε τις δημιουργίες του Κωνσταντίνου Χρ. Δημούλη…