Ιδρύθηκε η Νεολαία του Πράσινου Κινήματος

395

Την  Κυριακή 12 Αυγούστου, Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας, έκανε και την επίσημη εμφάνιση της η Νεολαία του Πράσινου Κινήματος.

Η επίσημη έναρξη της νεολαίας του Πράσινου Κινήματος, δίνει τη δυνατότητα να μπει στον κεντρικό σχεδιασμό για τις επικείμενες εκλογές. Ειδικά για τις ευρωεκλογές, ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνιακής καμπάνιας θα περάσει μέσα από τη νεολαία του κόμματος.

Ως Γραμματέας της νεολαίας, με απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου, ψηφίσθηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Ζεγκλίνας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Καλογράνης, Ακρίβου, Ζεγκλίνας

Η συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου  έκανε την εξής δήλωση: «Το Πράσινο Κίνημα είναι ένα κόμμα, στην κουλτούρα του οποίου είναι να δίνονται δυνατότητες εξέλιξης στους νέους ανθρώπους. Εξάλλου, οι ιδέες μας και οι πολιτικές μας έρχονται από το μέλλον. Καλή επιτυχία στη νεολαία του κόμματος μας που θα αποτελέσει ζωτικό κύτταρο αγωνιστικότητας στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας».

Ο γραμματέας της νεολαίας του Πράσινου Κινήματος Γιώργος Ζεγκλίνας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ξεκινάμε με όρεξη και διάθεση προσφοράς, πάντα στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και με στόχο να συνεργαστούμε με τις νεολαίες των υπόλοιπων ευρωπαϊκών πράσινων κομμάτων. Για να αλλάξουμε τον κόσμο και να βελτιώσουμε το μέλλον μας χρειάζεται συμμετοχή. Κι εμείς δίνουμε το παρών στις εξελίξεις».