Η ανέγερση του κτιρίου του συσσιτίου είναι αδήριτη ανάγκη. Ο Δήμος Ναυπλιέων ποτέ δεν μπήκε και δεν θα μπει στο παιχνίδι των υποσχέσεων

47

Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή που απέστειλαν Ενορίτες του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου κατασκευής κτιρίου του Ενοριακού Συσσιτίου Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, δήλωσε:

«Η υλοποίηση του έργου ανέγερσης του κτιρίου, που θα στεγάσει την κοινωνική δομή του Ενοριακού Συσσιτίου της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, είναι αδήριτη ανάγκη για όλη την περιοχή, πέρα από κάθε αμφισβήτηση και συζήτηση.

Πρέπει όλοι με βασικό στόχο αυτό να ενεργήσουν από την πλευρά τους ώστε να προχωρήσει άμεσα  η διαδικασία δημοπράτησης του έργου, με τη χρηματοδότηση από το εθνικό ΠΔΕ, ώστε να πραγματοποιηθεί η ανέγερση του κτιρίου της συγκεκριμένης δομής.

Ο Δήμος Ναυπλιέων από την πρώτη στιγμή εμπράκτως έχει αποδείξει την βούληση του να προχωρήσει το έργο, με την χρηματοδότηση και εκπόνηση μελετών αξίας 70.000 ευρώ και με την σύνταξη φακέλου για την αδειοδότηση του κτιρίου.

Υπό τις παρούσες δε συνθήκες, ο Δήμος θα ενεργήσει προς κάθε κατεύθυνση για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού στόχου. Είμαι δε σίγουρος, ότι όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει μιας και η κραυγή των εθελοντών ενοριτών και του εφημέριου π. Ελευθέριου Μίχου, του   Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, τους βάζει όλους προ των ευθυνών τους.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ποτέ δεν μπήκε και δεν θα μπει στο παιχνίδι των υποσχέσεων, σεβόμενος απόλυτα το έργο και τον κόπο του κάθε ανθρώπου».