Βραδιά Πανσελήνου στο κάστρο του Παλαμηδίου με τον Διονύση Σαββόπουλο

23

Το τελευταίο Σάββατο του καλοκαιριού, αύριο 25η Αυγούστου 2018, στο κάστρο του Παλαμήδιου, μπορούμε να περιπλανηθούμε και να ονειρευτούμε κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Στην διαδρομή μας αυτή θα μας συντροφέψουν  ο Διονύσης Σαββόπουλος, με το δεξιοτέχνη του μπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου, τον  πιανίστα Στάθη Άννινο και τον Καλλίστρατο Δρακόπουλο στα τύμπανα, οι οποίοι θα συναντηθούν στο Παλαμήδι, στο πλαίσιο της μεγάλης διοργάνωσης του Δήμου Ναυπλιέων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, «Αύγουστος και Μνημεία».

Σε μια μαγική συναυλία ο Διονύσης Σαββόπουλος θα παρουσιάσει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στη φωνή του. Θα ξετυλίξει μια παράσταση που διατρέχει όλη του την μουσική πορεία διαλέγοντας τραγούδια που φέρνουν την μοναδική και ξεχωριστή του σφραγίδα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9:00 το βράδυ, ενώ οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 8:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και για την διευκόλυνση μας θα υπάρχουν μικρά λεωφορεία που θα μας μεταφέρουν από την διασταύρωση, Καραθώνας –Παλαμηδίου, στην είσοδο του κάστρου. Από κει θα περπατήσετε μέχρι την εσωτερική αυλή του φρουρίου έξω από το εκκλησάκι του Αγίου Αντρέα όπου θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.