Αριστείδης Μπελλές

Αποχωρεί από τη Νηρεύς ο Αριστείδης Μπελλές

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της “Νηρεύς” γνωστοποίησε στην εισηγμένη εταιρεία ο εκ των ιδρυτών και επί σειρά ετών επικεφαλής της, Αριστείδης Μπελλές, σκαπανέας του κλάδου των Ιχθυοκαλλιεργειών.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Νηρεύς ΑΕ Ιχθυοκαλλιέργειες ιδρύθηκε το 1988, με τον κ. Μπελλέ να περιλαμβάνεται στην ομάδα των ιδρυτών και μετόχων της εταιρείας. Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος του ∆.Σ. της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και επίσης Πρόεδρος του ∆.Σ του Συλλόγου Ελλήνων Θαλασσοκαλλιεργητών. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς.

Η αποχώρηση του κ, Μπελλέ συνδέεται με την επικείμενη ολοκλήρωσης της συμφωνίας για την εξαγορά της Νηρεύς και της Σελόντα από την Amerra Capital, η οποία θα οδηγήσει σε τριπλή συγχώνευση με την Andromeda Group για τη δημιουργία ενός νέου σχήματος που θα διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο στη διεθνή αγορά μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της εταιρείας, ημερομηνία ισχύος της παραίτησης του κ. Μπελλε είναι η 10η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Νηρεύς.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παρέμβαση Εισαγγελέα, στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ζητά ο Παύλος Δαγρές, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Παράνομες αναθέσεις έργων από την ΔΕΥΑΕΡΜ, συνολικού ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος  του ...