Υβριστές της Λογικής, της Ηθικής και της Μνήμης των νεκρών μας

60
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Δύο αρχηγοί Σωμάτων Ασφαλείας και δύο υπουργοί –φύλακες του πρωθυπουργού, έγιναν δημόσιοι υβριστές της Λογικής, της Ηθικής και της Μνήμης των αδικοχαμένων νεκρών από την πυρκαγιά που αφάνισε το Μάτι.

Με το θράσος που χαρακτηρίζει τους διεφθαρμένους κομμουνιστές και την υπερθεμάτιση των συνοδοιπόρων τους, οι υπουργοί και οι αρχηγοί μας πέταξαν κατάμουτρα ότι για τα θύματα και τις καταστροφές φταίει «ο κακός μας ο καιρός».

Τα νούμερα χρησιμοποιήθηκαν ως επιχειρήματα ορθών ενεργειών και ο πραγματικός αγώνας των ανδρών της Πυροσβεστικής χρησιμοποιήθηκε ως μανδύας απόκρυψης της δικής τους ανικανότητας.

Δεν ζήτησαν συγνώμη από και για τους νεκρούς και τους κατεστραμμένους. Αντιθέτως, δήλωσαν υπερήφανοι και έτοιμοι να επαναλάβουν τα όσα έπραξαν.

Οι επιλεγμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ αρχηγοί και οι διορισμένοι από τον Τσίπρα υπουργοί, στάθηκαν απέναντι σε άτολμους και απαίδευτους δημοσιογράφους και, το μόνο που δεν έκαναν ήταν να πούνε με θράσος …ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ.

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, προσπαθώντας να κλείσουν τα δημοσιογραφικά παραθυράκια των επικρίσεων και τις ουράνιες επικριτικές κραυγές των κατεστραμμένων και των συγγενών χαμένων παιδιών, συζύγων, αδελφών και φίλων, ο Νίκος Τόσκας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, (με τους ισχυρισμούς τους) υπήρξαν Υβριστές της Λογικής, της Ηθικής και της Μνήμης των νεκρών μας.

Είναι επαρμένοι και μας θεωρούν υποταγμένους. Στα χέρια μας είναι να τους δώσουμε τις απαντήσεις που τους αξίζουν. Άμεσα, συνεχώς και βεβαίως στις εκλογές όλων των βαθμίδων.