Το Βιβλίο, οι Συγγραφείς και οι Εκδότες, σας προσκαλούν στην γιορτή τους στο Ναύπλιον με 50.000 τίτλους στην διάθεσή σας

42

Η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου ανοίγει τις πύλες της, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30 στην οδό Ωνάση, στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Βιβλίου στην Ελλάδα, αμέσως μετά των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, και η μοναδική που διοργανώνεται στην Πελοπόννησο. Συνδιοργανώνεται από το Δήμος Ναυπλιέων, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΔΒ).

Αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θα διαρκέσει από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 26 Αυγούστου 2018 και θα λειτουργεί καθημερινά και τις Κυριακές από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν 80 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν με δικά τους Περίπτερα, προσφορά της ΠΟΕΒ, η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες της Περιφεριακής Ενότητας Αργολίδας και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών της Αργολίδας.