Τι συμβαίνει πάλι με τα σκουπίδια στην Ερμιονίδα;

93
Φωτογραφία από το mantata2017.blogspot.com

Για μια ακόμη φορά, η αντιπολίτευση, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Παράταξης «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» –ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ., φέρεται με υπευθυνότητα και βάζει πλάτη προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα αποκομιδής σκουπιδιών, που βρίσκεται σε έξαρση, με δυσμενείς συνέπειες για τους Δημότες και τον τουρισμό.

Ο Τάσος Λάμπρου, επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. με επιστολή του, καλεί τον Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για το πρόβλημα που υφίσταται και όλοι μαζί να ξαναβρούν την πρέπουσα λύση.

Αναστάσιος Λάμπρου

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΑΜΠΡΟΥ

«κ. Δήμαρχε Δ. Σφυρή

Τι συμβαίνει με την αποκομιδή των απορριμμάτων; Γιατί τα σκουπίδια είναι πάλι στους δρόμους;

Τι συμβαίνει με την συνολική διαχείριση των απορριμμάτων, τι συμβαίνει με την προσωρινή μέθοδο διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Ερμιονίδας;

Ειλικρινά σας μεταφέρω την αγωνία μου και την αγωνία όλων των δημοτών και επειδή προσωπικά έχω πληγωθεί με το θέμα αυτό, πες μας τι έχει προκύψει και πως μπορεί να σε βοηθήσουμε είτε σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου είτε σε επίπεδο Οικονομικής Επιτροπής.

Η προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων απαιτείται να συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης. Εμείς ως σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πέρα από τις παρατηρήσεις μας, πέρα από τις ενστάσεις στηρίξαμε την επιλογή σου την μέθοδο της προσωρινής διαχείρισης και βλέπουμε όλοι σήμερα ότι έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα, που απαιτούν άμεσες λύσεις.

Ζήτησε την βοήθεια των δημοτικών συμβούλων προσωπικά είμαι διατεθειμένος να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, και συγκάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο το κορυφαίο συλλογικό όργανο διοίκηση του Δήμου, και να είσαι σίγουρος ότι θα δρομολογηθούν αποτελεσματικές λύσεις.

Κ. Δήμαρχε

Να γνωρίζεις ότι τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί και πρέπει να παρουσιαστεί άμεσα όλη η αλήθεια στους δημοτικούς συμβούλους και τους δημότες και μην ξεχνάς με την συναίνεση μας είχατε πετύχει μια θετική εικόνα στο τομέα της καθαριότητας που τις ημέρες που διανύουμε αυτή ακυρώθηκε και ο πυρήνας του προβλήματος δεν είναι πλέον η απουσία του προσωπικού, και η μη έγκυρη έναρξη εργασιών του εργολάβου της αποκομιδής, που μέχρι προχθές ήταν τα κύρια σας επιχειρήματα – δικαιολογίες, έχουν προκύψει και άλλα θέματα, που απαιτεί από εσάς μια άλλη αντιμετώπιση με την ενεργοποίηση του δημοτικού συμβουλίου.

Τολμήστε και είμαστε στην διάθεση σας.   

           Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας»

mantata2017.blogspot.com