Πύρινη λαίλαπα

41
Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

Γράφει η Θέκλα Μεταξά –Ερευνήτρια αστρολογίας

Τα είχαμε γράψει και δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν με τον πιο άγριο τρόπο. Αυτός ο Ιούλιος θα μας μείνει αξέχαστος. Δεν είναι πλέον ο Ιούλιος των διακοπών, της χαράς και της παραλίας. Είναι ο Ιούλιος της απώλειας και του πένθους. Θυμίζω κάποιες αναφορές στην τραγωδία που συμβαίνει στην Ελλάδα, μέσα από προηγούμενα άρθρα:

«Ο Πλούτων είναι ένας πλανήτης που «αρπάζει» με τη βία……. με τη νέα Σελήνη, θα αρχίσει μια εξαφάνιση……… Η κατάσταση που θα δημιουργηθεί θα αφορά το λαό, την υγεία, τις συνθήκες διαβίωσης ……και είναι πιθανά κάποια έντονα γεωφυσικά φαινόμενα»

«Η πρώτη έκλειψη του Ιουλίου, βρίσκει τον Ήλιο και τη Σελήνη στον 1ο οίκο του ζωδιακού κύκλου, που παραδοσιακά θεωρείται ότι ανήκει στο λαό. Συνεπώς, ότι καλό ή κακό θα φέρει αυτή η έκλειψη έχει να κάνει με το λαό μας. Πάνω στον Καρκίνο-νότιο ζώδιο και στο στοιχείο του νερού- προοιωνίζει ακραία καιρικά φαινόμενα»

«Φαίνεται πως φέτος θα βιώσουμε ξεχωριστές εμπειρίες εν μέσω καλοκαιριού»

«Με ή χωρίς μαγνητική καταιγίδα, ο Ιούλιος δεν εμφανίζεται καθόλου ως «αθώος» μήνας. Αν κοιτάξουμε το ωροσκόπιο της 23ης Ιουλίου, τόσο την ώρα που ξημερώνει, όσο και την ώρα που δύει ο Ήλιος, θα δούμε πως προαναγγέλλονται «θερμά» γεγονότα, που θα έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται νωρίτερα………… Μια «πύρινη» σύγκρουση είτε σε ουράνιο, είτε σε γήινο επίπεδο, θα είναι αναπόφευκτη».

Ο Γουίλιαμ Λίλλυ, ο μεγαλύτερος αστρολόγος της Αναγέννησης, στο βιβλίο του Dark Year, 1652, αναφέρει πως «Ο Ήλιος και ο Άρης είναι πύρινοι – η ζέστη του Άρη είναι καταστροφική, η ζέστη του Ήλιου δίνει την απάντηση στην υλοποίηση της ουράνιας φωτιάς».
Αυτοί οι δυο πύρινοι πλανήτες, δείχνουν την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει την Ελλάδα. Φαίνονται και οι υπαίτιοι, και οι σκοπιμότητες.

ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

Βρίσκει την Ελλάδα, με τον Ήλιο πάνω στον ωροσκόπο, σε αντίθεση μεγαλύτερης ακριβείας με τον Άρη, με τον Ουρανό (ξαφνικό, αναπάντεχο) να κάνει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ήλιο, τον Ποσειδώνα να κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τη Σελήνη. Θα έχουμε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις. Η τραγωδία θα συνεχιστεί.

Υπάρχουν δυο σημαντικά αστέρια, το ένα κοντά στον ωροσκόπο και τον Ήλιο, και το άλλο στο Μεσουράνημα. Το πρώτο είναι το γνωστό μας Ταλιθά, στο δεξί πόδι της Μεγάλης Άρκτου, που συμβολίζει την ανάσταση, αφού προηγηθεί θάνατος (Ταλιθά Κούμι- κατά Μάρκον κεφ. 5, παρ. 23 και 24). Ο Ωροσκόπος και ο πρώτος οίκος αφορούν το λαό. Ο λαός χάνεται και ανασταίνεται. Φοβάμαι πως τα θύματα θα είναι πάρα πολλά, και οι απώλειες σε περιουσίες, κτήματα, σπίτια, και όλα τα άλλα, πολύ χειρότερες απ’ όσο νομίζουμε. Το κακό δεν τελειώνει γρήγορα.

Στο Μεσουράνημα που συμβολίζει την εξουσία, βρίσκεται το αστέρι Nodus II, του αστερισμού του Δράκου, ένα αστέρι που σκορπάει δηλητήριο. Όμως, ο αστερισμός του Δράκου, συμβολίζει, σύμφωνα με τη Μυθολογία μας, το φίδι που πέταξαν οι Τιτάνες στην Θεά Αθηνά, κατά τον πόλεμο μεταξύ Θεών και Τιτάνων. Η Θεά Αθηνά νίκησε το φίδι και το εξόντωσε. Κατά μια διαφορετική εκδοχή, συμβολίζει τον Πύθωνα που εξόντωσε ο Απόλλων στον ίδιο πόλεμο (Πυθοκτόνε Δελφικέ Μάντη).
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ!!!!!!!