Πάντα των υποχωρήσεων προηγείται η ιστορική παραχάραξη

96

Για όποιον κατάλαβε καλά στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, η Ελλάς απεδέχθη δια της υπογραφής ΥΠΕΞ Κοτζιά τα όσα με πάθος και επιμονή είχαν παρουσιάσει σαν ιστορικές πραγματικότητες οι Σλάβοι από εποχής Τίτο, οπότε και βάφτισαν ένα τμήμα των Σλάβων της Νοτίου Βαλκανικής σε …Μακεδόνες, μεταφέροντας σε αυτούς την Ιστορία και «εθνικά» χαρακτηριστικά των Ελλήνων της Μακεδονίας (θέτουμε σε παρένθεση τον όρο «εθνικά», καθώς Έθνος Μακεδόνων δεν υπήρξε ΠΟΤΕ στην Ιστορία)…..

Στον χώρο της ενιαίας Ηπείρου έχει ήδη προχωρήσει μία προσπάθεια παραχαράξεως της Ιστορίας.   Υπενθυμίζουμε τις ανόητες (;) φωνές πρώην ΥΠΕΞ της ταλαιπώρου Ελλάδος και πρώην μεγαλοστελέχους παλαιών Κυβερνήσεων (γνωστού στην Ελληνική Ιστορία για την στάση του το βράδυ των Ιμίων, όταν ήθελε να πάρει την Ελληνική σημαία ο ….αέρας. Γνωστού επίσης και για την υποχωρητική και αισχρή του στάση στο θέμα του Οτσαλάν το 1999) που δίνουν όπλα στην Αλβανική προπαγάνδα στον χώρο της Ηπείρου. Μιλάμε για τον άνθρωπο (που κατέχει και πανεπιστημιακό πτυχίο, παρόλο τον ιστορικό του αναλφαβητισμό) που ανέφερε ότι η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Ολυμπιάδα, ήταν Αλβανίδα πριγκίπισσα, ενώ οι Αρβανίτες ήσαν Αλβανοί!

Δηλαδή μετά τους Σλάβους θα διεκδικήσουν και οι Αλβανοί ένα τμήμα από την Ιστορία της Μακεδονίας, εκμεταλλευόμενοι όλους αυτούς τους τυχοδιώκτες ή ύποπτους Πολιτικούς της ΕλλάδοςΠάντα των υποχωρήσεων προηγείται η ιστορική παραχάραξη.

Γεώργιος Διον. Κουρκούτας

Καθηγητής φιλόλογος