Ο “Υπέροχος Άνθρωπος” Βασίλειος Λαμπρινουδάκης, θα τιμηθεί από τον “Καββαδία” στο Λυγουριό

244

Την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, στις 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» τιμά τον ομότιμο Καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπεύθυνο των ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου, Βασίλειο Λαμπρινουδάκη, μέσα από ένα παζλ στιγμών, συνεχίζοντας για 5η χρονιά την επιτυχημένη πρωτοβουλία με τίτλο «ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Τη βραδιά παρουσιάζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Δέσποινα Σωτηροπούλου. Τα τραγούδια ερμηνεύει ο Ντίνος Καλύβας. Σκηνοθετεί ο Ίων Ξυπολιάς.

Οι «ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» γεννήθηκαν ως ιδέα πριν από δώδεκα χρόνια. Μια νύχτα καλοκαιριού στο Λυγουριό. Στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου, εκεί όπου η αύρα κάνει κύκλους θετικής ενέργειας, εκεί όπου η «αύρα δρα». Κάτω από τον έναστρο ουρανό και με το διακριτικό τραγούδι των τζιτζικιών, για συνοδό της νυχτιάς, η ιδέα…έγινε πραγματικότητα.

Πρώτος υπέροχος άνθρωπος, ο Σταύρος Παράβας. Δεύτερος υπέροχος άνθρωπος, ο Νικήτας Τσακίρογλου. Τρίτος υπέροχος άνθρωπος, η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη. Τέταρτος υπέροχος άνθρωπος ο Κώστας Καστανάς. Και τώρα…πέμπτος υπέροχος άνθρωπος ο Βασίλης Λαμπρινουδάκης.