Ο νέος Παναργειακός ξεκίνησε με την αγάπη των φίλων του και την από καρδιάς προσπάθεια της νέας του διοίκησης

189

Η νέα ομάδα του Παναργειακού, η νέα φανέλλα και το εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας παρουσιάσθηκαν σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η νέα διοίκηση της ιστορικής ομάδας.

Η παρουσίαση έγινε στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” το προηγούμενο Σάββατο παρουσία πολλών φίλων της ομάδας.

Στην εκδήλωση, αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας που βιώνουμε αυτές τις μέρες, χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Μπέγκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης. Συζητήθηκε δυσμενώς η απουσία Αιρετών Συμβούλων της αντιπολίτευσης και των αιρετών Συμβούλων της Περιφέρειας.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, αναφέρθηκε στις δυνατότητες της ομάδας του Παναργειακού, υπό τη νέα Διοίκηση και στην προσπάθεια εξασφάλισης οικονομικών πόρων. Μεταξύ άλλων είπε πως προχωρά το μεγάλο σχέδιο δημιουργίας του Ιστορικού και Μυθολογικού Πάρκου, η εταιρεία διαχείρισης του οποίου, που θα αναλάβει ως βασικός χορηγός της ομάδας, απιλύοντας άπαξ δια παντός τα προβλήματα χρηματοδότησης. Σημείωσε ακόμη, πως δεν έχει καμία σημασία αν ο πρόεδρος του Παναργειακού είναι απο το Κιβέρι, το Άργος ή την Προσύμνη, αφού όλες αυτές οι περιοχές είναι Δήμος Άργους-Μυκηνών. Επίσης τόνισε πως γίνεται προσπάθεια η ομάδα να απαρτίζεται από όσο περισσότερους ντόπιους είναι δυνατόν και κάλεσε τους παίκτες να δείξουν αυτοθυσία και σοβαρότητα προσπάθειας, ώστε να εξασφαλήσουν μια από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, αναφέρθηκε στον θεσμό του κυπέλλου και στο νέο τρόπο που θα γίνει, καλώντας την ομάδα να αντιμετωπίσει ζεστό την συμμετοχή της.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο νέος πρόεδρος της ομάδας κ. Αντώνης Λυμπέρης, ο οποίος μίλησε για τους στόχους του Διοικητικού Συμβουλίου και κάλεσε σε όλο τον κόσμο, να αγκαλιάσει αυτή την νέα προσπάθεια, υποσχόμενος πως το Διοικητικό Συμβούλιο θα καταβάλλει την μέγιστη δυνατή προσπάθεια.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

“Αφού σας καλησπερίσω και σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ απόψε θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη για τις απώλειες των συνανθρώπων μας και να ευχηθώ στις οικογένειες τους να βρουν δύναμη και κουράγιο για να αντέξουν τον πόνο τους.

Η σημερινή βραδιά είναι ιδιαίτερη για την οικογένεια του Παναργειακού μας , αφού ουσιαστικά είναι η πρώτη επαφή της διοίκησης μας με τον κόσμο της πόλης και της ομάδας μας, με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας. Ο Παναργειακός είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μας που τον διοικούμε. Σαν νέα διοίκηση θέσαμε από την αρχή στόχους. Στόχους με όραμα που γι αυτούς αυτούς θα δουλεύουμε και θα προσπαθούμε στην καθημερινότητα μας.

Μεγάλος μας στόχος είναι να οργανώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα και ότι έχει σχέση με την σωστή λειτουργία αυτού. Να δημιουργηθεί μία ομάδα με πολλά ντόπια παιδιά που θα θέλουν να φορέσουν την φανέλα του μεγάλου Παναργειακού και με ξένους ποδοσφαιριστές που θα τιμούν και θα δίνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας μας. Μία ομάδα ελκυστική που θα μπορέσει να φέρει τον κόσμο μας στο πανέμορφο γήπεδο μας. Μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικεί τα καλύτερα σε κάθε αγωνιστική. Στόχος μας να επενδύσουμε στην δημιουργία ακαδημίας Παναργειακού.

Να δώσουμε θέσεις εργασίας σε αυτήν. Να έχει η ομάδα και δικά της παιδιά που θα αποτελούν τους μελλοντικούς της ποδοσφαιριστές. Να υπάρχει αύριο αλλά και μεθαύριο για τον Παναργειακό. Καλώ τοπικούς φορείς, φιλάθλους, επιχειρηματίες της Αργολίδας, οικογένειες, παλιούς παράγοντες, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τον Παναργειακό από άλλα πόστα, μέσα μαζικής ενημέρωσης, να σταθείτε όλοι κοντά μας γιατί σας θέλουμε μαζί μας στο ταξίδι που ξεκινάει σήμερα. Γιατί όλοι μπορείτε. Θέλω να σας πω ότι ο Παναργειακός ανήκει σε όλους μας και μόνο όλοι μαζί με πίστη, υπομονή και επιμονή μπορούμε να πετύχουμε”.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Διαμαντής παρουσίασε το νέο εισιτήριο διαρκείας για το 2018-2019, καθώς και τον χώρο όπου θα στεγάζονται προσεχώς οι ακαδημίες του Παναργειακού.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση της ομάδας και της νέας φανέλας με τη συνεργασία της εταιρίας αθλητικής ένδυσης GIVOVA.