Ζητάμε “συγνώμη” από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ναυπλιέων

17
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η Δ/ντρια Αρχαιολογίας Αλκηστης Παπαδημητρίου κατά την ώρα της Συνέντευξης Τύπου.

Νοιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε δημοσίως “συγνώμη” από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ναυπλιέων γιατί τους χαλάσαμε τα σχέδια.

Αν και προσπάθησαν (για πολλοστή φορά) να μην λάβουμε γνώση, εμείς το μάθαμε και παραστήκαμε στην Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου που είχε ως θέμα την επιτυχημένη πολιτιστική δράση «Αύγουστος και Μνημεία».

Σταματάμε εδώ, αυτή τη φορά, και για να καταλάβουν όσοι μας διαβάζουν καταγράφουμε ένα στοιχείο.

Το Γραφείο Τύπου μας απέστειλε το σχετικό ενημερωτικό mail στις 1.28μμ ενώ η συνέντευξη είχε καθοριστεί για τις 12.00, δηλαδή 90 λεπτά μετά την ολοκλήρωσή της.

Δεν αμφισβητούμε ότι, το Γραφείο Τύπου μας εκτιμά, άλλωστε το αναφέρει στον επίλογο του κειμένου που μας στάλθηκε «Με εκτίμηση Από το Γραφείο Τύπου». Ωστόσο, ρε παιδιά είναι πολύ ειρωνικό να μας γράφετε «Σας υπενθυμίζουμε ότι η συνέντευξη τύπου με θέμα την διοργάνωση Αύγουστος και Μνημεία θα δοθεί σήμερα Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 στις 12.00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ναυπλίου. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση».
Για να μη βρεθούμε και πάλι στην δυσάρεστη θέση «να ζητήσουμε συγνώμη» γιατί σας χαλάμε τα σχέδια, φροντίστε παρακαλώ να αλλάξετε τον τρόπο αντιμετώπισης του akromolio.gr ή να διορθώσετε τις αρρυθμίες της υπηρεσίας σας, για να μην εκτίθεται ο Δήμαρχος Ναυπλιέων.