Αθωώθηκε για το γιαούρτωμα του Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα

610
Ο Αλαβάνος αμέσως μετά το γιαούρτωμα

Το σύστημα δεν του συγχώρεσε το γιαούρτωμα του Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα. Επί 13 χρόνια τον τραβολογούσαν στα δικαστήρια και του έκανα την ζωή σμπαράλια. Υπέστη ψυχολογική και αστυνομική βία με όλο το αριστερό παρακράτος απέναντί του και τον Δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη να ευνοεί τον υβριστή του Κωνσταντίνου σε δημόσιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τελικά, το Εφετείο Αθηνών απεφάνθη τελεσιδίκως ΑΘΩΟΣ! Μετά από 8 χρόνια ταλαιπωρίας ο Σπύρος Γιαννάτος, ο άντρας της Θωμαΐς Γιαννάτου, ψυχή της επιτροπής κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα, αθωώθηκε παμψηφεί . Οι ευθύνες στον προκλητικό Αλαβάνο και σε όσα είπε!

Διαβάστε πως περιγράφει το ιστορικό και τα συναισθήματά της μια κάτοικος της περιοχής.

Ο Άγιος Παντελεήμων πριν 15 χρόνια

«Το 2010, όταν άρχιζε ο εποικισμός της περιοχής από λαθρομετανάστες για τα καλά, ΓΑΠ και Καμίνη βοηθούντος, γνώρισα μία ομάδα ανθρώπων στον Αγ. Παντελεήμονα, που προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που βίωνε η περιοχή. Είχαν φτιάξει στην γειτονιά τους μία επιτροπή κατοίκων και πάλευαν να επικονωνήσουν το θέμα ζητώντας λύση. Από καλοθελητές ενημερώθηκα ότι πρόκειται για “χρυσαυγίτες, φασίστες, τραμπούκους, δεξιούς οξαποδώ” τους οποίους δεν έπρεπε καν να κοιτάω μην κολλήσω χρυσαυγίτιδα, που οι πραγματικοί συριζοανταρσυοτραμπούκοι της εποχής την είχαν κάνει πολύ της μοδός.

Εγώ μπροστά μου βέβαια έβλεπα αξιοπρεπείς ανθρώπους, γυναίκες και άντρες, οικογενειάρχες, επαγγελματίες, με τα ενδιαφέροντα τους, που ανησυχούσαν για την κατάληψη της περιοχής από λαθρο, που έρχονταν και αμολούσαν οι κλούβες της αστυνομίας (ναι, να το πούμε επιτέλους) πάνω στις πλατείες.

Ο Άγιος Παντελεήμων πριν 5 χρόνια

Απέναντι τους είχαν ένα πολύ οργανωμένο τραμπούκικο λόμπυ αριστερών, οι οποίοι με προβοκάτσια και κανονικές επιθέσεις επιχειρούσαν συντονισμένα να πατάξουν τις όποιες αντιδράσεις. Για όσους τα ζήσαμε από κοντά υπάρχουν τύποι με όνομα και επώνυμο, γνωστοί και καθόλου άγνωστοι, οι οποίοι κυνήγησαν όσο δεν παίρνει τις εν λόγω καθ’όλα υγιείς και δημοκρατικές κινήσεις. Τύποι στους οποίους ο “σοφός” λαός έδωσε την κυβέρνηση της χώρας μετά από λίγα χρόνια.

Μέσα στα πλαίσια της προβοκάτσιας και των τραμπουκισμών μία ωραία πρωϊα αριβάρει ο Αλαβάνος στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα και ανεβαίνει στα σκαλιά της εκκλησίας να βγάλει λόγο και να εξυβρίσει τον κόσμο ως φασίστα-χρυσαυγίτη. Ο Αλαβάνος που μένει στην Πεντέλη και λαθρο είχε δει μόνο σε φωτογραφίες, ήρθε να βρίσει τον κόσμο, που δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε το πρωί στην γειτονιά του. Από κοντά του γνωστοί παρατρεχάμενοι, επαγγελματίες αλληλέγγυοι.

Ο Αλαβάνος τρώει ένα γιαουρτάκι με όλα του τα λιπαρά στην κεφαλή, επιτίθενται τα συριζοτραμπούκια στον κόσμο, πέφτουν κάτι σπρωξιές και η υπόθεση καταλήγει στο τμήμα με μηνύσεις εκ μέρους των αλληλέγγυων αριστερών στους κατοίκους. Δικηγόρος η γνωστή μας Κούρτοβικ.

 

Ο αγωνιστής Σπύρος Γιαννάτος

Προχτές ήταν η έφεση στην δίκη. Μετά από 8 χρόνια ταλαιπωρίας ο Σπύρος Γιαννάτος, ο άντρας της Θωμαΐς Γιαννάτου, ψυχή της επιτροπής κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα, αθωώθηκε παμψηφεί. Μετά από μία εισήγηση-καταπέλτη του εισαγγελέα που μίλησε για προβοκάτσια και για κανονικούς ανθρώπους που αντέδρασαν υγιώς σε μία καταστροφή.

Ο άνθρωπος αυτός και η σύζυγος του όλα αυτά τα χρόνια λοιδωρήθηκαν, συκοφαντήθηκαν και τραμπουκίστηκαν όσο δεν παίρνει, όχι μόνο από τους γνωστούς αληταράδες, που έγιναν και κυβέρνηση, αλλά και από τον κ. Καμίνη, που μιλούσε για φασίστες κατοίκους και που άκουγε μέσα σε νιρβάνα τον Κωνσταντίνου να εξυβρίζει και να απειλεί τον κόσμο μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Από κοντά και όλο το μιντιακό κατεστημένο.

 

Πλάι τους σε όλες τις δίκες και χωρίς καμία αμοιβή ο Θάνος Πλεύρης, ο πρώτος πολιτικός που μας βοήθησε πραγματικά ως βουλευτής.

Ένα μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που σήκωσαν και σηκώνουν ακόμη ένα σταυρό απέναντι σε όλη αυτή την αλητεία που κυρίευσε την πρωτεύουσα και σε όσους τους στηρίζουν.

 Ο αγώνας συνεχίζεται!»

(Αντιγραφή από το facebook της Ελένης Παπαδοπούλου)