Τρεις άνθρωποι στο Πόρτο Χέλι έγιναν ευτυχισμένοι

465
Ο Παρασκευάς και ο υπεύθυνος συλλογής πωμάτων για την Ερμιονίδα κ. Χάνος Ελευθέριος
Ο Παρασκευάς χαρούμενος για το καινούργιο του αμαξίδιο ζήτησε φωτογραφία και με τον μπαμπά του.

Η ανακύκλωση πλαστικών πωμάτων και η μετατροπή της αξίας τους σε αναπηρικά αμαξίδια έφερε χαμόγελα ευτυχίας σε τροε ανθρώπους, κατοίκους Πορτοχελίου. Ο Παρασκευάς, που απέκτησε ένα ολοκαίνουριο αμαξίδιο, ο πατέρας του που χάρηκε από την χαρά του παιδιού του και ο διαχειριστής της προσπάθειας, στην περιοχή Ερμιονίδα, Ελευθέριος Χάνος, που συνέβαλε αποφασιστικά στην απόκτηση του αμαξιδίου.

Από τη πρώτη μέρα δημιουργίας της δράσης συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών πωμάτων, με πρωτοβουλία και επίμονη προσπάθεια των Ναυπλιωτών Γιώργου Λυσίκατου και  Παναγιώτη Τούμπα, οι πολίτες της Αργολίδας αγκάλιασαν την δράση συμβάλλοντας στη αγορά πολλών αναπηρικών αμαξιδίων.

Εκτός της περιοχής του Ναυπλίου, υπάρχει σημείο συλλογής και στην Ερμιονίδα και συγκεκριμένα στην επιχείρηση του κ. Ελευθέριου Χάνου, ο οποίος ανέλαβε τη συλλογή και την μεταφορά τους στο Ναύπλιον.

Στο κάλεσμα του κ. Χάνου για την ανάγκη παράδοσης αμαξιδίου στη περιοχή της Ερμιονίδας, κ ομάδα ενεργοποιήθηκε άμεσα και συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια, από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, το Νοσοκομείο Ναυπλίου και το ΚΕΠ της Νέας Κίου (όπου συλλέγονταν καπάκια από την αρχή της δράσης)  μαζί με τα καπάκια του σημείου συλλογής της Ερμιονίδας κατάφερε να μαζέψει την απαραίτητη ποσότητα για την αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου!

Mετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας ο Παρασκευάς από το Πόρτο Χέλι παρέλαβε το πολυπόθητο αναπηρικό αμαξίδιο…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος επιθυμεί να παραδώσει πλαστικά καπάκια υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο ισόγειο του Νοσοκομείου Ναυπλίου