Οι Νεοδημοκράτες της Ερμιονίδας, έμειναν ευχαριστημένοι από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ήταν μια ευπρεπής συγκέντρωση, τόσο από πλευράς παριστάμενων παραγόντων, όσο και από πλευράς προσέλευσης κόσμου. Θα έλεγε κανείς πως ήταν μοιρασμένοι μισοί μισοί. Ο ομιλητής, Άδωνις Γεωργιάδης, άρεσε και χειροκροτήθηκε. Η παρουσία του Δημάρχου Δημ. Σφυρή σχολιάσθηκε ευμενώς. Και βέβαια, η όλη προσπάθεια πιστώνεται στο νέο Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ, Χρήστο Προσίλη, και στο νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

Την επομένη της πολιτικής εκδήλωσης, η ΔΗΜΤΟ Ερμιονίδας της Νέας Δημοκρατία, έδωσε στην δημοσιότητα την εξής ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας –ΔΗΜΤΟ Ερμιονίδας, ευχαριστούν τους φίλους της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στην επιτυχημένη χθεσινή μας εκδήλωση, στην οποίαν συζητήθηκαν θέματα βαρύνουσας σημασίας για την Αναπτυξιακή τροχιά της Ερμιονίδας. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την παρουσία και την τοποθέτηση του, την ΝΟΔΕ Αργολίδας για την άψογη συνδιοργάνωση, καθώς και τα στελέχη της παράταξης που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και τους εκπροσώπους του Δήμου Ερμιονίδας και και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για την Δημ.Τ.Ο. Ερμιονίδας της Νέας Δημοκρατίας
Ο Πρόεδρος

Χρήστος Προσίλης»

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παρέμβαση Εισαγγελέα, στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ζητά ο Παύλος Δαγρές, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Παράνομες αναθέσεις έργων από την ΔΕΥΑΕΡΜ, συνολικού ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος  του ...