Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Κ-17 & Κ-19 της ΕΣΠΕΠ

23

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα τουρνουά Beach Volley Junior Regional K17 & K19  της ΕΣΠΕΠ, που πραγματοποιήθηκαν στις 16-17 Ιουλίου (Κ-17) στις εγκαταστάσεις του KONAN Sand Sports Club και στις 21 -22 Ιούλιου (Κ-19) στις εγκαταστάσεις  SAO beach bar στην παραλία της Κ. Αχαΐας σε συνεργασία με το τοπικό σωματείων τον ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΑΧΑΪΑΣ.

Στην κατηγορία Κ-19  Εφήβων τα αδέλφια Χανδρινοί, αναδείχτηκαν πρώτοι και πρωταθλητές Πελοποννήσου επικρατώντας με 2-0 σετ του τελικού των Φερτάκη / Γαλάνη.

Στην κατηγορία Κ-19 Νεανίδων πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Σπυροπούλου/ Χατζή οι οποίες επικράτησαν με 2-0 σετ των Γκοντζιά/ Κοντραφούρη.

Στην κατηγορία Κ-17 παίδων τα αδέλφια Παναγιωτόπουλοι ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας με 2-1 σετ των Θεοδωρακόπουλου/Μιχαλόπουλου.

Στην κατηγορία Κ-17   κορασίδων οι Γκοντζία /Κοντραφούρη, νίκησαν με 2-1 σετ τις Παπαλεξάτου /Παυλοπούλου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση στην Πελοπόννησο.

Οι παραπάνω ομάδες θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΠΕΠ στις τελικές φάσεις που θα πραγματοποιηθούν  στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας και Ράχες Φθιώτιδας.