Μετά τον Τσίπρα, τώρα και η Συριζόφιλη εφημερίδα ΕΘΝΟΣ στον βρώμικο πόλεμο κατά του Δημήτρη Καμπόσου

45
Ο Δημήτρης Καμπόσος μπροστά στο μοναδικού κάλους Αρχαίο Θέατρο Άργους (σκαλιστό στο βράχο)
Οι νέοι τον λατρεύουν για τί είναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ

Όταν σε πολεμάει με δημόσιες δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ψέμματα και χαρακτηρίζοντάς σε με όρους πολιτικού πεζοδρομίου, τότε πρέπει να περιμένεις πως θα έρθουν από πίσω του και τα τσιράκια. Άλλα για να πούνε “να τι είπε ο Τσίπρας για τον Καμπόσο” και άλλο, δίνοντας εξετάσεις να υπερβούν κάθε μέτρο αντιπαράθεσεις βάζοντας στο στόμα σου φράσεις που ουδέποτε έχεις πει. Και βέβαια, δημοσιεύοντας το ψέμμα στην πρώτη σελίδα. Κρίμα που το ηθικό τίμημα το πληρώνει η δημοσιογράφος Ναταλί Χατζηαντωνίου που διέστρεψαν το κείμενό της.

Η “ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, εκ των κορυφαίων ηλεκτρονικών εφημερίδων της Αργολίδας,  σε εμπεριστατωνένο ρεπορτάζ της με τίτλο “Παραπλανητικός τίτλος απο την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ εις βάρος του Δημήτρη Καμπόσου προκαλεί απορίες”, αποκάλυψε την σκευωρία. Εν τω μεταξύ όμως, αυτοί που επιζούν καλλιεργώντας το μίσος, πρόλαβαν και έριξαν μερικούς τόνους λάσπης και χολής. Μαζί με αυτούς, παρασυρμένοι, και κάποιοι που διακρίνονται για την προσπάθεια που καταβάλουν για να φαίνονται αντικειμενικοί.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της “Αργολικής Ανάπτυξης” και αμέσως μετά την δήλωση διάψευσης του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου.

Η ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

“Ένα διαφορετικό πρωτοσέλιδο από αυτά που έχουμε συνηθίσει είχε σήμερα η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ που στην πρώτη σελίδα εμφάνισε τον Δημήτρη Καμπόσο να δηλώνει: “Οι βρωμιαραίοι απο το Ναύπλιο φταίνε για τα σκουπίδια στο Αρχαίο Θέατρο Άργους” Η φράση μπήκε και σε εισαγωγικά ώστε να μην υπάρξει καμία αμφιβολία ότι την είπε ο Δήμαρχος Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αλλά ω του θαύματος στη σελιδα 41 της ίδιας της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ η φράση που αποδίδεται στον Δημητρη Καμποσο εξαφανίζεται και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλί Χατζηαντωνίου μας ξαναβάζει στην πεζή πραγματικότητα με έντονο χρώμα ρεαλισμού αφού αποκαλύπτει ότι ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών είπε το αυτονόητο. Δήλωσε ότι τα σκουπίδια, μπορεί να προέρχονται από οποιονδήποτε αφού στο θέατρο δεν μπαίνουν μόνο πολίτες του Άργους αλλά έρχονται και το Ναύπλιο αλλά και τα χωριά. Είναι σαφές λοιπόν ότι το πρωτοσέλιδο είναι εντελώς παραπλανητικό. Στη συνέχεια μάλιστα η Κα Άλκηστις Παπαδημητρίου μιλώντας για λογαριασμό της Εφορείας αρχαιοτήτων θα απονείμει τα εύσημα στον Δήμο δηλώνοντας ότι μέσω ιδιωτικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται με συνέπεια ο καθαρισμός”.

Μαχητής για την πόλη του και την Πατρίδα του. Στην φωτογραφία από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

«Αναφορικά με δημοσίευμα εφημερίδας η οποία επέλεξε έναν ανακριβή και διαστρεβλωτικό τίτλο μόνο και μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων οφείλω να θέσω τα πράγματα στην πραγματική τους βάση. Ουδέποτε αναφέρθηκα συλλήβδην  στους γείτονες μας Ναυπλιείς  με αυτούς τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τους οποίους αναφέρει το πρωτοσέλιδο(!) της εφημερίδας. Τα σχόλια μου αφορούσαν στους  θεατές που παρέστησαν στην εν λόγω εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Άργους και δεν σεβάστηκαν τον ιερό αυτό χώρο, αφήνοντας τον σε άθλια κατάσταση με τα σκουπίδια και τα αποτσίγαρα τους, απ όπου κι αν αυτοί προέρχονταν. Ουδέποτε λοιπόν δήλωσα κάτι τέτοιο για τους πολίτες της όμορης πόλης που σέβομαι και εκτιμώ και λυπάμαι ειλικρινά που οι υπεύθυνοι της έγκριτης αυτής εφημερίδας υπέπεσαν σε τέτοιο σφάλμα για λόγους εμπορικούς και προσωπικής μου προσβολής για λόγους που αγνοώ.»