Μας χτυπάνε…. μας τσαντίζουν! Μας λούζουν με χημικά… μας μεταλλάσσουν την αγάπη σε μίσος! Μας συλλαμβάνουν… μας κάνουν να γινόμαστε βίαιοι απέναντί τους!

108

Είναι Πραιτωριανοί, που ειδικεύονται στην κακοποίηση των Ελλήνων που διαμαρτύρονται για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας

Είναι οι ίδιοι που ξεφτυλίζονται κάθε βράδυ στα Εξάρχεια, όπου οι παρακρατικοί τους χρησιμοποιούν σαν ζωντανά εργαλεία για την εκπαίδευσή τους στον ανταρτοπόλεμο.

Είναι οι έμμισθοι του Τόσκα που έχουν γραμμένους τους νόμους στα παπούτσια τους και κρύβονται πίσω από «την έλλειψη εντολών».

Είναι τα τομάρια που σακατεύουν με ρόπαλα και χημικά τους ανυπεράσπιστους Πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται, όπως είναι Συνταγματική τους υποχρέωση, για την προδοσία της ιστορικής μνήμης και την παράδοση της ιστορικής παρακαταθήκης.

Και όλα αυτά για ένα κολωεπίδομα θέσης 300 ευρώ και κάποιες υπερωρίες που εισπράττουν μετά από ένα χρόνο.

Οι συνάδελφοί τους οφείλουν να τους αποδοκιμάσουν άμεσα και απόλυτα.  Οι συνδικαλιστές τους οφείλουν να ζητήσουν την παραπομπή τους σε Πειθαρχικά. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οφείλουν να φέρουν το θέμα της άσκοπης βίας εις βάρος των Πολιτών, στην Βουλή. Οι Καμμενικοί πρέπει να διαχωρίσουν την θέση τους.

Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε… Μέχρι να τους δούμε να ρίχνουν τις ασπίδες κάτω και να ενώνονται μαζί μας, στον αγώνα τον καλό!

Π.Ι.Δ.