Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, συμμετέχει στην Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιον

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας με επιστολή προς τα μέλη της τους γνωρίζει ότι το Δ.Σ. αποφάσισε την συμμετοχή στην Έκθεση Βιβλίου του Ναυπλίου που ξεκινά την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Η Έκθεση Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στον γνωστό χώρο της οδού Ωνάση, κα θα διαρκέσει από 27 Ιουλίου 2018 έως την Κυριακή 26 Αυγούστου 2918.

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας θα συμμετέχει με δικό της Περίπτερο που της έχει παραχωρήσει τιμητικά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών και στον χώρο αυτό θα εκτίθενται και θα πωλούνται βιβλία των μελών της.

Υπεύθυνη του περιπτέρου της Ένωσης θα είναι η κ. Νίκη Μαρίνη (6906566495). Η παράδοση των εκδόσεών, όσων λογοτεχνών ενδιαφέρονται να εκτεθούν τα έργα τους, θα πρέπει να γίνει την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 από τις 17:00 έως τις 24:00 με αποκλειστική ευθύνη παράδοσης-παραλαβής των ενδιαφερομένων.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης ...