Διαγωνισμός μπουζουκιού «Μανώλης Χιώτης» στο Ναύπλιον

110

O Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει για πρώτη φορά διαγωνισμό μπουζουκιού για νέους έως 20 χρονών. Ο διαγωνισμός γίνεται με αφορμή και στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ Πρόνοιας Ναυπλίου «Μανώλης Χιώτης».

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, στόχος του διαγωνισμού είναι «ο διαρκής εμπλουτισμός και η συνεχής ανανέωση του Φεστιβάλ, που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούμε τιμώντας την μνήμη του μεγάλου λαϊκού συνθέτη και δεξιοτέχνη, εισάγουμε φέτος τον διαγωνισμό μπουζουκιού για νέους. Με την πεποίθηση ότι ο διαγωνισμός θα συμβάλλει στην δημιουργική κινητοποίηση των μικρών και νέων σολίστ που επιδίδονται στην εκμάθηση του δημοφιλούς μουσικού οργάνου, ευελπιστούμε ότι θα αγκαλιαστεί τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από τους φίλους της καλής μουσικής σε όλη την Ελλάδα και μέσα στα επόμενα χρόνια θα εμπεδωθεί στην συνείδηση των φίλων του μπουζουκιού».

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου 2018 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην Πρόνοια Ναυπλίου, με ώρα έναρξης 10:00. Στους τρεις φιναλίστ κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί βραβείο και θα υπάρχει τιμητικός έπαινος ανά κατηγορία. Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον διαγωνισμό μέχρι τις 19/8/2018 καλώντας στο 6972323886 ή στέλνοντας email στο vaggelisdanis@gmail.com.  

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.