Δεν τόλμησαν να βάλουν τον Ρωμανιά δίπλα στον Πετρόπουλο, οι ανελεύθεροι Μαρξιστές

17

Φώναξαν τον Τάσο Πετρόπουλο, υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τάχα για να απαντήσει σε ερωτήσεις για τις συντάξεις και άλλα θέματα. Στην πραγματικότητα, οι δύο αριστερόφρονες Πρόεδροι των συνταξιοδοτικών σωματείων, έδωσαν βήμα προπαγάνδας και ανάπτυξης του προπαγανδιστικού κυβερνητικού αφηγήματος.

Απαγόρευσαν, με την σύμπραξη τοπικών κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, την είσοδο όσων -με ερωτήσεις και επισημάνσεις- θα αποδομούσαν τον προπαγανδιστή υπουργό που υπέγραψε την φτωχοποίηση των συνταξιούχων.

Ο Συριζαίος πολιτικός, γόνος ακροδεξιού στελέχους εξ Ηλείας, έδωσε “διαβεβαιώσεις” πως δεν θα γίνουν άλλες περικοπές με νέους νόμους. Αρνήθηκε όμως να δεσμευτεί για κατάθεση τροπολογίας που θα προβλέπει την επιστροφή των επί πλέον χρημάτων που είχαν πληρώσει οι σημερινοί συνταξιούχοι, επενδύοντας σε μια καλλύτερη σύνταξη. Και οι πρόθυμοι κομματικοί τον χειροκρότησαν.

Οι ίδιοι κομματικοί, που δεν έδειξαν να ντρέπονται για την εξαπάτηση των φτωχών που θα υπερφορολογηθούν με την μείωση του αφορολόγητου που έρχεται και έδωσαν βήμα στην πιο αντεργατική και εθνοαποδομητική κυβέρνηση των τελευταίων χρόνων. Που ξεφτίλησαν την ιστορία τους ζήτησαν την προστασία των “μπάτσων” για να μην ακουστούν οι αντίθετες φωνές και η αντίρρηση των Αργείων για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας (παράδοση που υπέγραψε και ο ομιλητής Τάσος Πετρόπουλος).

Το παρδαλό συνονθύλευμα των συνονθύλευμα των Συριζαίων, δεν είχε καν την ευαισθησία να βάλει δίπλα στον “βοηθό ψαλιδοκόφτη”, έναν τέως δικό τους όπως για παράδειγμα τον Ρωμανιά, προκειμένου να ζήσουμε στην πράξη την εφαρμογή του Μαρξιστικού νόμου “Θέση… Αντίθεση… Σύνθεση”.

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ