Αγώνας για την Μακεδονία χωρίς διακοπές! Κάθε ημέρα και μια διαδήλωση, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος

Η πόλη των Τρικάλων, την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, άφησε το αποτύπωμά της στον νέο εθνικό αγώνα που γίνεται από τους Έλληνες ενάντια στην ενορχηστρωμένη εθνική προδοσία.

Η συγκέντρωση της Τετάρτης 11 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων ήταν απίστευτη σε όγκο και πάθος, με πολίτες κάθε ηλικίας να δίνουν τον παρών αισθανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης  και την ευθύνη. Πλημμύρισε από ελληνικές σημαίες η πλατεία και στάλθηκε και από τα Τρίκαλα ισχυρό μήνυμα σε όλους τους εθνικούς μειοδότες και τους συμπαραστάτες τους πολιτικούς Εφιάλτες της κυβέρνησης και του συνταγματικού τόξου.

Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από την Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων και στηρίχθηκε πέραν των άλλων φορέων, από την Ενωμένη Ρωμιοσύνη και τις δύο Ιερές Μητροπόλεις του Νομού, Τρίκκης και Σταγών και Σταγών και Μετεώρων.

Τα κρατικά κανάλια, που ελέγχονται πλήρως από την ένοχη κυβέρνηση ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της, δεν έδειξαν απολύτως τίποτα και αυτό πρέπει να το γνωρίζουμε και να το θυμόμαστε. Να το θυμόμαστε και να αντιδρούμε.

Κρατάμε ζωντανό το Κίνημα των Συλλαλητηρίων, συμμετέχοντας και αναμεταδίδοντας καθημερινά κάθε σχετική είδηση.

( Με πληροφορίες από http://koinosparanomastis.blogspot.com/2018/07/blog-post_12.html#more )

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Ο Αντρέας Πουλάς θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΚΙΝ.ΑΛ.

Το Κίνημα Αλλαγής -ΚΙΝ.ΑΛ.- ανακοίνωσε τον κορμό του ψηφοδελτίου του στην Αργολίδα. Οι τρεις υποψήφιοι ...