9ος Επιδαύριος Δρόμος

85

Μια διαδρομή γεμάτη από Ελληνικό φως και χρώμα, γεμάτη από φυσικό κάλλος, βουνά με πλούσια βλάστηση και μια γαλάζια θάλασσα συνδέει αυτά τα δύο μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Από το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου στο Αρχαίο Θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου αποτελούν δυο από τα σημαντικότερα μνημεία του κόσμου. Αυτή τη μαγική διαδρομή θα διασχίσουν και φέτος οι δρομείς του «9ου Επιδαύριου Δρόμου» που διοργανώνουν ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Εφορεία Aρχαιοτήτων Αργολίδας, η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας την Κυριακή 24/06/2018.

Για 9η συνεχή χρονιά το μοναδικό αυτό γεγονός θα προσελκύσει αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου, αλλά και απλούς πολίτες που αγαπούν το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο Επιδαύριος δρόμος ενώνει τον αθλητισμό, με τον πολιτισμό, με την υγεία, με την παράδοση, και φυσικά ενώνει όλους τους ανθρώπους.

Όσοι αγαπάτε τον αθλητισμό, μικροί και μεγάλοι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να λάβετε μέρος σε αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός με παγκόσμια φήμη, αφού υπάρχουν πολλές κατηγορίες για όλους σας και με διαφορετικές αποστάσεις. (Περιπατητών 15 και 7 Km, Τρέξιμο 5 και 15 Km καθώς και κατηγορίες μαθητών, Δημοτικού 300 και 600m, Γυμνασίου 800 m και Λυκείου 1000 m).

Πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του Δήμου Επιδαύρου (http://epidavros.gr/…/nea-an…/ekdiloseis/2852-l9-r-2018.html)