Το ωροσκόπιο της αποφράδας μέρας που υπεγράφη η συμφωνία παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας

54

γράφει η Θέκλα Μεταξά –Ερευνήτρια αστρολογίας

Βρισκόμαστε στη φάση που αρχίζει η κορύφωση ενός κοσμοϊστορικού γεγονότος. Η Ελλάδα έχει ήδη μπει στην κρισιμότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας της. Η φάση αυτή συνδυάζεται με την κορύφωση της κυριαρχίας του Αιγόκερου, στο κοινωνικό και γεωπολιτικό στερέωμα.

Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

Στις 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 11 π.μ. άρχισε και πρακτικά η εφαρμογή της διάλυσης του Ελληνικού κράτους. Μιας διάλυσης που είχε ξεκινήσει ήδη από το 2009, αλλά που η αδιαφορία του λαού την άφησε να εξελιχθεί. Την ώρα της υπογραφής, ανέτειλε το ζώδιο του Λέοντα, και ο κυβερνήτης του Ήλιος βρισκόταν κενός πορείας. Ένας λαός σε πλήρη αμηχανία, που δεν πιστεύει αυτό που συμβαίνει.

Οι κρατούντες ανταλλάσσουν χαμόγελα, μεζέδες και γραβάτες. Ευτυχισμένοι. Ρώτησαν κανέναν αστρολόγο να μάθουν τι θα γίνει παρακάτω; Αμφιβάλω.

Εκείνη τη στιγμή, η Σελήνη που συμβολίζει το συμβάν, βρισκόταν στον δυσμενέστερο οίκο, το 12ο, που θανατώνει τα πάντα, και δεχόταν αντίθεση από τον Άρη (κυβερνήτη του οίκου της πατρίδας) και τετράγωνο από  το Δία (κυβερνήτη του οίκου του θανάτου). Αν τα ήξεραν όλα αυτά οι περιχαρείς κρατούντες, θα πάγωνε το γέλιο στα χείλη τους.

Στην πολιτική αστρολογία, ο Δίας συμβολίζει τους «ευγενείς», τους «προύχοντες», τους κρατούντες. Ίσως σήμερα να συμβολίζει τους βουλευτές. Η κόντρα του Δία με τον Άρη εκείνη τη στιγμή, καθόλου δεν ευνοεί τους πανηγυρίζοντες βουλευτές, και μάλιστα προοιωνίζει «σκληρές καταστάσεις» για κάποιον εξ αυτών. Τι ακριβώς θα συμβεί, θα μάθουμε σύντομα.

Στο ωροσκόπιο εκείνης της αποφράδας μέρας, αλλά και στο ωροσκόπιο του θερινού ηλιοστασίου της 21ης Ιουνίου, είναι ολοφάνερη η κυριαρχία του Αιγόκερου και του κυβερνήτη του, Κρόνου. Σίγουρα ζούμε σε μια από τις ψυχρότερες εποχές της ιστορίας μας. Κρόνος και Αιγόκερος θεωρούνται ψυχροί και αδέκαστοι. Να θυμίσουμε ότι η σύγχρονη Ελλάδα δημιουργήθηκε κάτω από μια τέτοια Κρόνια επιρροή, και ότι κάθε φορά που ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερο, υπάρχει μια άνοδος του Οθωμανικού κράτους, και πάντα εις βάρος της Ελλάδας.

Το 2019 Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας θα βρεθούν στο ίδιο ζώδιο, στον Αιγόκερο. Οι τρεις αυτοί πλανήτες είχαν ξαναβρεθεί σ’ αυτό το ζώδιο το 1894 π. Χ., το 549 μ.Χ., και το 1284-85 μ.Χ. Αυτό το γεγονός συμβαίνει μια φορά στα 1.000 χρόνια, και θεωρείται βέβαια πολύ σπάνιο. Τον 6ο αιώνα κατά τη διάρκεια του οποίου συνέβη αυτό το φαινόμενο, είχαμε τη βασιλεία του Ιουστινιανού στο Βυζάντιο, με τη θανατηφόρα επιδημία πανούκλας, τους άπειρους πολέμους, την υπερφορολόγηση που έφερε την οικονομική εξαθλίωση του λαού, και τον εμφύλιο πόλεμο. Τίποτα από αυτά δεν αποκλείεται να συμβεί και στις μέρες μας.

Η υπογραφή αυτής της κατάπτυστης συμφωνίας παράδοσης της Μακεδονίας, αλλά και το θερινό ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου, βρίσκουν τον Πλούτωνα να πλησιάζει και να «φλερτάρει» με το γενέθλιο Ήλιο της Ελλάδας. Τι καλό μπορεί να περιμένει κανείς από τον Πλούτωνα; Βεβαίως, υπάρχει και κάποιο καλό. Αν ο Πλούτων διακρίνει ειλικρινείς προσπάθειες του λαού για τη σωτηρία του, είναι διατεθειμένος να καταπιεί μόνο ότι είναι σάπιο και φθαρμένο. Η Περσεφόνη του θα είναι παρούσα και γεμάτη οίκτο, και ο Κέρβερος θα λουφάξει σαν άκακο κουταβάκι, όταν δει ένα λαό που θα αντλεί δύναμη και ευφυΐα από το μυθικό Ηρακλή.