Ο Καμπόσος δικαιώθηκε. Παναγιωτοπούλου και Σιδέρης χρωστούν εξηγήσεις στους κατοίκους της Αργολίδας

59
Λευτέρης Αυγενάκης: "Τατούλης τέλος, για τη Νέα Δημοκρατία"...

Πόσα παραπάνω έπρεπε να πει ο Γραμματέας της πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, για να καταλάβουν όλοι ότι, «Τατούλης τέλος» για τη Νέα Δημοκρατία!

Πόσο παρακάτω πρέπει να κατρακυλήσουν κάποιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι πριν συνειδητοποιήσουν ότι, «βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού» και στο τέλος της πολιτικής τους διαδρομής!

Παναγιωτοπύλου και Σιδέρης δεν μίλησαν μπροστά στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Μετά όμως…

Η Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο Βασίλης Σιδέρης, εφεξής θα αναφέρονται σαν παράδειγμα πολιτικής δειλίας, για την στάση τους χθες Κυριακή στην Τρίπολη. Και οι δύο επέλεξαν την σιωπή μπροστά στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής. Διαφοροποιήθηκαν όμως, και συντάχθηκαν με τον Πέτρο Τατούλη, μετά την απομάκρυνσή τους από την κομματική συγκέντρωση των Αυτοδιοικητικών στελεχών της Πελοποννήσου.  

Για μια ακόμη φορά, υπέγραψαν μια ανακοίνωση της παράταξης Τατούλη στρεφόμενοι –αυτή τη φορά- κατά της επίσημης έκφρασης αποδοκιμασίας των πολιτικών Τατούλη, από τον κορυφαίο των κορυφαίων συνεργατών του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Εκφράσθηκαν με έπαρση έναντι του κόμματός τους και κατέγραψαν απειλές κατά της εκλογικής προσπάθειας που θα δώσουν οι ψηφοφόροι της παράταξης στις κοινοβουλευτικές εκλογές.

Τα ίδια, ακριβώς, έκαναν και πριν λίγους μήνες όταν, υπερασπίσθηκαν την σκανδαλώδη προώθηση της σύμβασης των σκουπιδιών στην ΤΕΡΝΑ, στρεφόμενοι κατά του συνόλου των Πελοποννησίων Βουλευτών.

Είναι οι ίδιοι που απείλησαν με μηνύσεις τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, γιατί, υπερασπιζόμενος τους Δημότες του, τους είχε κατακρίνει λέγοντας ότι προτιμούν και στηρίζουν τα συμφέροντα της ΤΕΡΝΑ επιβαρύνοντας τα ισχνά εισοδήματα των Αργείων και όχι των Δημοτών του.

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, χάρις στο οποίο έχουν εκλεγεί, έχει καταγγείλλει την σκουπιδοδιαδικασία με την ΤΕΡΝΑ και τώρα απορρίπτει τον εμπνευστή και φανατικό υποστηρικτή της, Πέτρο Τατούλη. Τι είναι αυτό που τους κρατά «κολλημένους» σ’ αυτήν την κατάσταση;

Όταν ο Καμπόσος πετυχαίνει με διεθνή διαγωνισμό προσωρινή διαχείριση με 30 ευρώ τον τόνο, αυτοί πως συνεχίζουν να στηρίζουν τις 120 ευρώ τον τόνο της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ, παρά την διαφορετική θέση του κόμματός τους;

Όλοι οι μεγάλοι Δήμοι της Περιφέρειας εναντιώθηκαν στην ληστρική επιβάρυνση των Δημοτών τους. Πως γίνεται, η Ελένη Παναγιωτοπούλου, αν και αναπληρώτρια Τομεάρχης Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, να ψηφίζει εναντίον της βούλησης τόσων Δημοτών, να κατηγορεί τους Βουλευτές της Πελοποννήσου που συντάσσονται με τους Δημάρχους και «να τα ρίχνει» στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, «πίσω από την πλάτη του»; 

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας έχουν πια δύο μόνο επιλογές μπροστά τους. Να ακολουθήσουν τον δρόμο της απομάκρυνσης από το σύστημα Τατούλη, όπως οι συνάδελφοί τους Αντωνόπουλος, Μαντάς και Αλειφέρη ή να μας εξηγήσουν τι κερδίζουν μένοντας δίπλα στον «γατόνι της Πελοποννήσου» υπερασπιζόμενοι της αντιλαϊκές και ερευνητέες επιλογές του.

Π.Ι.Δ