Ο Δημήτρης Καμπόσος αποτελεί θέμα δημοσιότητας σε εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας

180
Δημήτρης Καμπόσος. Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

Με τίτλο «Οι αποφάσεις θέλουν άντρες με παντελόνια, που να τηρούν τον λόγο τους σε αλάνες και σαλόνια», η εβδομαδιαία εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ (πανελλαδικής κυκλοφορίας), φιλοξένησε άρθρο που αναφέρεται στην πρόσφατη διαγραφή του Δημήτρη Καμπόσου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το άρθρο εστιάζεται στην άποψη ότι «Η διαγραφή Καμπόσου από το Μητσοτάκη άνοιξε δρόμο συσπείρωσης του Πατριωτικού χώρου». Μια άποψη που κατά πολλούς δεν απέχει της πραγματικότητας.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς να παραπέμψει στο Πειθαρχικό του Κόμματος τον Δημήτρη Καμπόσο και χωρίς να τον καλέσει σε απολογία, ανακοίνωσε την προσωπική του απόφαση περί διαγραφής του μαχητή Δημάρχου του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Όπως έγραψε στο Twitter «Ο Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας»

Λίγο νωρίτερα, το γραφείο τύπου της ΝΔ  γνωστοποιούσε ότι «οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Αξίζει όμως να διαβάσετε τι ακριβώς είχε πει, στην τακτική εβδομαδιαία επικοινωνία του με τους Δημότες, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών (το γραφείο Τύπου της ΝΔ δεν γνωρίζει καν το σωστό όνομα του Δήμου όπου ο Καμπόσος εκλέγεται με 62%).

Είπε ο Δημ. Καμπόσος: «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη, που είναι αρεστός των Εβραίων, και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης.

-Ο Μπουτάρης, μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία.

-Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν τον γουστάρει και ότι είναι χοντρός.

-Ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα όπως «Χέστηκα αν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες».

Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε καπελάκι και επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

Ούτε ρατσιστικά, ούτε χυδαία σχόλια έκανε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών. Είπε τα πράγματα με τ’ όνομά τους!

Με την αναφορά του όμως στον Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο χιλιάδες συμπατριώτες του χαρακτηρίζουν ως «Προσβολή και ντροπή για την Θεσσαλονίκη», έθιξε τον σχεδιασμό κάποιων κύκλων της Νέας Δημοκρατίας για τις Δημοτικές εκλογές και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι Μητσοτάκη στο Ισραήλ, όπου θα είχε και συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Νετανάχιου.

Ο Νίκος Δένδιας, γνωστός ως «προσκυνητής με το Κιπά», είχε δείξει πρώτος την ενόχληση του συστήματος δηλώνοντας πως «Δεν χαρίζουμε τον Μπουτάρη στο ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία θα συνομιλήσει μαζί του για τις Δημοτικές εκλογές». Μια δήλωση που έγινε μετά την δημόσια συμπαράσταση της Πρεσβείας του Ισραήλ και της Πρεσβείας της Τουρκίας υπέρ του αποδοκιμασθέντος και εκδιωχθέντος Μπουτάρη, από την μεγάλη εκδήλωση των Ποντιακών Σωματείων. Μια δήλωση που έγινε ως απάντηση στην στήριξη Τσίπρα προς Μπουτάρη, για τις Δημοτικές εκλογές, η οποία προηγήθηκε της Φώφης Γεννηματά που με την σειρά της ανακοίνωσε την στήριξη του κόμματός της στον «χάρτινο δήμαρχο».

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Καμπόσος για το Μπουτάρη «χάλαγαν την μανέστρα» ξυπνώντας το φιλότιμο των Θεσσαλονικέων και παρεμπόδιζαν την επιθυμητή από Τούρκους, Εβραίους, Σκοπιανούς, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας επανεκλογή του.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε την αποπομπή του Καμπόσου και το τηλεφώνημα που έθετε υπό αμφισβήτηση το ταξίδι Μητσοτάκη στο Ισραήλ, έφεραν το γνωστό αποτέλεσμα.

Από την εκδήλωση απόδοσης Τιμής στον τελευταίο στρατοπεδάρχη της ΕΛΔΥΚ. ήρωα ταξίαρχο Δημητρουλόπουλο, στο Άργος.

Ο αγωνιστής, δημοφιλής και ασυμβίβαστος στα Εθνικά θέματα Δήμαρχος, κατά παράβαση του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας διεγράφη με προσωπική απόφαση Μητσοτάκη.

Η Νέα Δημοκρατία αιφνιδιάστηκε και τα στελέχη της (πλην του γραφικού εβραιολάγνου, πλέον, Γεωργιάδη) δεν αντέδρασαν. Ο κόσμος, με χιλιάδες μηνύματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στήριξε τον Καμπόσο που χαρακτηρίσθηκε ως «Δήμαρχος της καρδιάς τους» και τον ωθεί να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες.

Ο ίδιος δηλώνει πως παραμένει στρατευμένος στην υπεράσπιση των συμφερόντων της Πατρίδας και του Λαού που τον εκλέγει.

Η Ηγετική Πολιτική Προσωπικότητα, που έλειπε από τον ευρύ Πατριωτικό πολιτικό χώρο, για πολλούς πια ακούει στο όνομα Δημήτρης Καμπόσος. Και αν οι κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο οδηγηθούν σε αποτέλεσμα, μέχρι το Φθινόπωρο, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταλάβει ποιοι και γιατί έστησαν το παιχνίδι της διαγραφής Καμπόσου.

Ηρακλής Τημενίδης