Η «Συμφωνίας της Αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα ψηλά γράμματα των πολυεθνικών συμβολαίων

159

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Όλοι εσείς που σκέπτεστε να ψηφίσετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη γνωρίζετε τα πιστεύω του και που θέλει να πάει την Ελλάδα;

«Δεν έχουμε πλέον το περιθώριο να είμαστε άτολμοι. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, ανεξάρτητα από τις συνέπειες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, την Δευτέρα, στο Ισραήλ και συνέχισε. «Πρέπει να αγωνιστούμε για τις αξίες μας. Ελευθερία, ισότητα, ανοχή, κράτος δικαίου. Αυτά είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομούνται οι κοινωνίες μας».

Σύμφωνα λοιπόν με τον Μητσοτάκη, «το Έθνος» δεν ανήκει στις θεμελιώδεις αξίες! Έχει διαγράψει συνειδητά το Έθνος από το αξιακό του σύστημα και μας το λέει κατά πρόσωπο γιατί, όπως προανέφερε «Δεν έχουμε πλέον το περιθώριο να είμαστε άτολμοι. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, ανεξάρτητα από τις συνέπειες». Μόνο που, επειδή δεν είμαστε προετοιμασμένοι –ακόμη- για την αλήθεια των όσων πρεσβεύει, μας το εξηγεί κομψά στην επόμενη φράση του. «Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα στην Ευρώπη την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε». 

Από την Αφρική θα έρθουν στην Ευρώπη

Την ξενοφοβία και τον ρατσισμό τον καταλαβαίνετε και έχετε συμβιβαστεί. Τον Νατιβισμό όμως; Ξέρετε τι σημαίνει; Και γιατί δεν το λέει ξεκάθαρα για να καταλάβουν όλοι;

Διαβάστε λοιπόν τι είναι ο Νατιβισμός που πρέπει να ξεριζωθεί από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Νατιβισμός, είναι η θεωρία που υποστηρίζει ότι «τα κράτη πρέπει να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονος ομάδας («το έθνος»), και ότι οι μη αυτόχθονες πολίτες και ιδέες απειλούν ριζικά το ομοιογενές έθνος-κράτος».

Λέει λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν αναφέρει πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το Νατιβισμό ότι, «πρέπει να καταπολεμηθεί η άποψη ότι στην Ελλάδα πρέπει να κατοικούν απόγονοι Ελλήνων» και άρα, η προσέλευση, παραμονή, πολιτογράφηση και απόδοση Ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες εισβολείς μετανάστες δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ανακεφαλαιώνοντας: Τα ψηλά γράμματα στο «Σύμφωνο της Αλήθειας» που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σας δεσμεύουν να αποδεχτείτε την σταδιακή αντικατάσταση των αυτοχθόνων Ελλήνων και να μην υπερασπίζεστε την πρωτεύουσα αρχή του έθνους που ζητά την υπεράσπιση του δικαιώματος κυριαρχικής παρουσίας στην Ελλάδα απογόνων των Ελλήνων.