Εγκώμιο για τον Καμπόσο από δημοφιλές site

26
Δημήτρης Καμπόσος. Δήμαρχος Άργους Μυκηνών.

Τυγχάνει να γνωρίζουμε πολύ καλά τον Δημήτρη Καμπόσο .. πολλά χρόνια τώρα .. Δεν θα εξετάσουμε εάν ανήκε στην ΝΔ .. ιδεολογικά και πολιτικά, ο καθένας κάνει τις επιλογές του .. θα αναφερθούμε όμως στο ακέραιο του χαρακτήρα του ..

 Ήταν πάντα ένας ευθύς ειλικρινής ντόμπρος μπεσαλής
παλιάς κοπής άντρας .. από εκείνους που τιμούν τα παντελόνια που φοράνε .. ο λόγος του συμβόλαιο και οι πατριωτικές του αξίες αδιαπραγμάτευτες .. δεν υπήρχε ποτέ γκρίζο .. ή άσπρο ήταν ή μαύρο .. οικογενειάρχης και υπέρ ενεργητικός γεμάτος πάθος για αυτό που κάνει είτε εργασιακά είτε προσωπικά εννοώντας πάντα την οικογένεια του και τα παιδιά του και τους φίλους του .

Ήμασταν βέβαιοι όταν ανέκυψε το μείζων ζήτημα της ονομασίας ότι η στιγμή αυτή θα ερχόταν. Τον βλέπαμε στις ομιλίες του και στις εβδομαδιαίες εκπομπές του και ήταν θέμα χρόνου να εκραγεί όπως έχει εκραγεί ο κάθε νοήμων με εθνική συνείδηση πατριώτης ..

Εμείς θα του πούμε .. συγχαρητήρια για την στάση του .. συγχαρητήρια για τις αξίες που δεν διαπραγματεύεται.

Εύγε αδελφέ πατριώτη Δημήτρη !!! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο . Το σημαντικότερο από όλα ;; Ο λαός δείχνει την αγάπη του στο πρόσωπο σου και την αποστροφή προς κάποια αλλά πρόσωπα.

Πηγή:Καφενείο τη

ς Βουλής