Γίνε οπαδός της Ελλάδας και όχι κομματόσκυλο –Η Πατρίς εάλω

211
Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος. Δημ. Σύμβουλος Πύργου

 γράφει ο Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Είναι πλέον φανερό, ότι έχουμε την τύχη-ατυχία, να ζούμε ιστορικές στιγμές προδοσίας, που ο ιστορικός του μέλλοντος, θα τις καταγράψει στις μελανότερες σελίδες της Ιστορίας αυτής της χώρας.

Η χώρα εποικίζεται από αλλοεθνείς και αλλόθρησκους με γρήγορους ρυθμούς και με την ευγενική χορηγία της Ε.Ε/SOROS/ Πρόθυμοι εγχώριοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ (με αμοιβή ή χωρίς). Επίσης η χώρα συρρικνώνεται εδαφικά, είτε με τη θεωρία των “γκρίζων ζωνών”, είτε με το άνοιγμα ανύπαρκτων ζητημάτων (Τσαμουριά -Δυτική Θράκη/ Τούρκικη Ένωση Θράκης -Οθωνοί κλπ) που στο μέλλον θα εκραγούν σαν χειροβομβίδα, είτε με απεμπόληση ονομάτων-Ιστορίας (όπως πρόσφατα με τη Μακεδονία μας).

Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά νομοθετούνται κιόλας, από εγχώριους χρήσιμους -ηλίθιους και υποθηκεύουν το μέλλον του Έθνους και της Πατρίδας. Ακόμα και στο ανώτατο αξίωμα αυτού του Κράτους, βλέπουμε θλιβερές καρικατούρες γαντζωμένες σε μια καρέκλα, να αδυνατούν (!) να πράξουν το αυτονόητο και να διασώσουν έτσι την υστεροφημία τους τουλάχιστον.

Υπάρχει κάποιος πλέον που πιστεύει ότι αυτή η νεοταξική ολιγαρχία που με τη δική μας ψήφο (αυτό είναι το τραγικό) μας κυβερνά, αντιπροσωπεύει τη λαϊκή βούληση; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει, ότι όλοι αυτοί που προεκλογικά μιλούν μόνο για οικονομικές παροχές ή άλλα υποδεέστερα πράγματα, θα είχαν βρει τη ψήφο τους, εάν έλεγαν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα, ότι θα πουλήσουν την Μακεδονία, την Θράκη, την Λέσβο και ότι βρουν μπροστά τους;

Υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει ότι μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο υπάρχει μια Κυβέρνηση Εθνοπροδοτών και μια αντιπολίτευση που το μόνο που τη νοιάζει είναι να μην χάσουν την καρέκλα τους;  Χορτάσαμε λόγια ανέξοδα και “αντίσταση” της πλάκας από κόμματα που το μόνο που τους νοιάζει, είναι να αυξάνεται ο τραπεζικός τους λογαριασμός.

Δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έχουμε γεμίσει οπαδούς κομμάτων, που υποστηρίζουν μέχρι θανάτου τους πάμπλουτους βουλευτές (και τους σαλίγκαρους τους) και έχουμε μεγάλη έλλειψη από οπαδούς της Ελλάδας.  Είναι τραγικό ένας φτωχοποιημένος λαός, να υποστηρίζει τόσο πολύ το χαβιάρι και τον αστακό του “αφέντη” του, τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει ούτε ψωμί!!. Σε αυτό ΔΕΝ εξαιρείται ΚΑΝΕΝΑ κοινοβουλευτικό κόμμα, πολύ απλά γιατί κανένα, την κρίσιμη αυτή στιγμή, δεν πράττει το αυτονόητο για το ρόλο που του αναλογεί. Ο άλλοτε περήφανος Έλληνας από “την Ελλάδα θέλουμε και ας τρώμε και πέτρες”, κατάντησε κακομοίρης και ανήμπορος να αντισταθεί σε οτιδήποτε. Ζητιάνος του εκάστοτε πολιτικάντη, για ένα επίδομα, μια κάρτα ανεργίας, ένα διμηνάκι, ένα κομμάτι ψωμί και ότι άλλο ψίχουλο αποφασίσει το καθεστώς (τώρα είναι Σταλινικό -αύριο θα είναι “φιλελεύθερο”, αλλά είναι ο ίδιος Μανωλιός που θα φορέσει τα ρούχα του αλλιώς).

Ένα καθεστώς που το ίδιο ορίζει τα όρια και σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί τα εσωτερικά συμφέροντα της Πατρίδας και των Ελλήνων. Άλλωστε βοά η πλάση, ότι πλέον προτεραιότητα έχουν οι λαθρομετανάστες -οι ευπαθείς -οι μειονότητες σε όλα τα επίπεδα και ο φυσιολογικός Έλληνας –οικογενειάρχης –επιχειρηματίας –μισθωτός –υπάλληλος -άνεργος κλπ είναι στο “σωρό”. Όταν πλέον ολοκληρωθεί και το σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού, με τις αθρόες Ελληνοποιήσεις και γίνει ο Έλληνας μειοψηφία και στη κάλπη, τότε ΔΕΝ θα σε έχουν καμία ανάγκη Ελληνάκο και θα δεις καθαρά το πρόσωπό τους και τι αντιπροσωπεύουν.

Γίνε λοιπόν οπαδός της Ελλάδας μας, της γλώσσας μας, της Φυλής μας, των γραμμάτων μας, της Ιστορίας μας και γύρισε τη πλάτη σε όσους κάνουν πολιτική με βάση το βιβλιάριο καταθέσεων τους και το Ε9.

 Μάθε να κρίνεις με βάση τις πράξεις και όχι με τα λόγια. Μάθε να αμφισβητείς και πάψε να διαμορφώνεις γνώμη και άποψη από τα λόγια “άλλων”, που δε γνωρίζεις τα πραγματικά τους συμφέροντα.

Μάθε να μη φοβάσαι όταν σε αποκαλούν ρατσιστή –φασίστα -νατιβιστή (νέα καραμέλα αυτή που θα αναλύσουμε σε άλλο άρθρο, γιατί οι παλιές έλιωσαν) κλπ οι διάφοροι ανθέλληνες, πολύ απλά γιατί μπορεί να τους κόψεις το μεροκάματο και γιατί αγαπάς τη Πατρίδα σου.

Μάθε να περπατάς και όχι να έρπεις.

Μάθε ότι αυτοί που σε ελευθέρωσαν ήταν απλοί άνθρωποι σαν κι εσένα, που πολύ απλά κάποια στιγμή ξεπέρασαν το φόβο.

Μάθε να φτύνεις και όχι να σε φτύνουν.

Μάθε να πολεμάς επιτέλους!

 

Υ.Γ. Το άρθρο ΔΕΝ απευθύνεται σε εξ ορισμού ΠΡΟΔΟΤΕΣ,  βάση της κομματικής τους ιδεολογίας, αλλά στον απλό Έλληνα. Δεν έχουμε άλλωστε χρόνο και σάλιο να σπαταλήσουμε για τους γνωστούς ανθέλληνες, που ως τοξικά απόβλητα μολύνουν τη Πατρίδα διαχρονικά, έστω και εάν είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό.