Το πρώτο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, μετά την υπογραφή της παραχώρησης του ονόματος γίνεται αύριο Δευτέρα στη Λαμία

37

Καλούμε όλες και όλους τους συνέλληνες και φιλέλληνες να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, στις 19:30, στην πλατεία Αθ. Διάκου της Λαμίας.
Αυτό το Συλλαλητήριο, το πρώτο μετά τις όποιες υπογραφές, σηματοδοτεί την άρνηση της ηττοπάθειας, προτείνει τρόπους αποφυγής αντεθνικών τετελεσμένων, επιδιώκει την περαιτέρω εθνική αφύπνιση και τονίζει την ανάγκη άμεσης υπέρ πατρίδας αντεπίθεσης.
Τονίζουμε με έμφαση ότι το θέμα δεν πρέπει να εκτραπεί στο δημόσιο διάλογο σε κομματικές αντιπαραθέσεις, όπως εντέχνως προωθείται πανελληνίως, αλλά τίθεται με σαφήνεια και καθαρότητα το ποιοι αρνούνται την αντεθνική συμφωνία και ποιοι την υποστηρίζουν. 
Ενάντια στο δόγμα τού αναπόφευκτου, ενάντια στην αδράνεια και στον ωχαδερφισμό, ενάντια στη συνέχιση των λαθών και στον ενδοτισμό, σηκώνουμε το ανάστημά μας τιμώντας τους ένδοξους προγόνους μας και την ιστορία του έθνους μας και υπό την σκέπη της γαλανόλευκης βροντοφωνάζουμε:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!
´Ολοι και όλες εκεί, κρατώντας τη γαλανόλευκη!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ!

Μετά τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ενώ σύντομοι χαιρετισμοί θα γίνουν και από εκπροσώπους των συνδιοργανωτών.

Συντονιστική Πολιτιστικών Συλλόγων