Στο Κίνημα Αλλαγής –ΚΙΝΑΛ- κρύβουν τα ονόματα των εκλεγέντων στα Τοπικά Όργανα, με σαθρές δικαιολογίες

50
Λεωνίδας Κουτσογιάννης. Γραμματές Νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ

Με μπούρδες ξεκίνησε η νέα εποχή του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα. Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης, δεν ανακοίνωσαν τα ονόματα των εκλεγέντων στις εσωκομματικές εκλογές για την εκπροσώπηση των μελών στα όργανα γιατί όπως είπαν «η ανακοίνωση των δημοτικών επιτροπών σκοντάφτει στη νέα Νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και θα απαιτηθεί η έγγραφη συναίνεση των εκλεγμένων μελών».

Όμως, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΙΔΗΣΟ, ΠΟΤΑΜΙ) Λεωνίδας Κουτσογιάννης  εξέφρασε με δημόσια δήλωσή του την απόλυτη ικανοποίησή του για την συμμετοχή των μελών στις εσωκομματικές εκλογές.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

Λεωνίδας Κουτσογιάννης. Γραμματέας Νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ

«Οι εσωκομματικές εκλογές έστειλαν μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση και απόφαση για ανασύνταξη δυνάμεων με μοναδικό στόχο το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσεχείς εκλογές.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με την υψηλή συμμετοχή τους και  σε σχέση με τις επικρατούσες συνθήκες, απέδειξαν ότι διαθέτουν υψηλό βαθμό πολιτικής συνείδησης και ισχυρή αγωνιστική απόφαση για την ανατροπή της σημερινής Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το ποσοστό ανανέωσης των νεοεκλεγέντων Δημοτικών οργανώσεων αποδεικνύει τους ισχυρούς πολιτικούς δεσμούς με την κοινωνία αλλά και την πολιτική βούληση για μία νέα εποχή.

Η έκφραση “σε αυτή την μάχη κανείς δεν περισσεύει” αυτή τη χρονική στιγμή έχει απόλυτη αντιστοιχία με την πραγματικότητα και δεν αποτελεί κοινοτοπία».