Προδότες ή αποβράσματα της σήψης;

του Σπύρου Παπαδόπουλου

Γύρω μας συνονθυλεύματα βαρβάρων, με μόνη καταγραφή στην ιστορική τους παρουσία τις λεηλασίες, την φωτιά, το έγκλημα και τις γενοκτονίες. Χωρίς ίχνος προσφοράς στοιχειώδους πολιτισμού στην ανθρωπότητα, διεκδικούν την ιστορία μας, τους αγώνες μας χιλιετηρίδων, τους αναρίθμητους Ήρωές μας, τους πολιτισμούς μας, την ποτισμένη με αίμα γη της πατρίδας μας και τα εδάφη που ήκμασε το Έθνος μας..

… Αυτοί όμως είναι οι βάρβαροι… Αυτή είναι ή “αποστολή “τους …και η κατάρα των Θεών επάνω τους…

Ποιοι είναι αυτοί, όμως, που κάθισαν στο σβέρκο της Ελληνικής Ιστορίας και την εκχωρούν χωρίς σκέψη και ίχνος ντροπής με το χαμόγελο της κόμπρας;;; Είναι μόνον ΠΡΟΔΟΤΕΣ ή μήπως είναι και τα εκτρωματικά αποβράσματα μιας παρακμιακής εποχής που ολοκληρώνει τον κύκλο της σήψης οδηγούμενη, με την ακρίβεια της ιστορικής επιταγής, στην ολική καταστροφή;

Και αν για να έχουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ, πρέπει να προηγηθεί Θάνατος, ποιοι είναι αυτοί που δεν τον θέλουν, διαιωνίζοντας την…σήψη; Και ποιοι πρέπει να τον θέλουν και να το επιδιώκουν οδηγώντας το γένος στην λύτρωση της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ;;;

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης ...