Οι Νενέκοι της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας οδηγούνται σε απομόνωση από τις Τοπικές Κοινωνίες

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος. Δημ. Σύμβουλος Πύργου

Η πρωτοβουλία κάποιων Δήμων, Δημοτικών Παρατάξεων και Τοπικών Παραγόντων για κοινωνική απομόνωση, των Νενέκων βουλευτών που συμφωνούν στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, βρίσκει όλο και περισσότερους να υιοθετούν αυτή τη μορφή δράσης.

Σήμερα, η Δημοτική Παράταξη “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ” της οποίας ηγείται ο Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ζητά από όλους τους  δημόσιους -ιδιωτικούς φορείς, συλλόγους -σωματεία κλπ «…να ΜΗΝ μας ξανακαλέσουν ΠΟΤΕ σε οποιαδήποτε εκδήλωση τους, αν και εφόσον έχουν καλέσει επίσης κάποιον από αυτούς που ΠΟΥΛΗΣΑΝ τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ στους ΣΛΑΒΟΥΣ…»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Παρακαλούμε όλους τους δημόσιους -ιδιωτικούς φορείς, συλλόγους -σωματεία κλπ να ΜΗΝ μας ξανακαλέσουν ΠΟΤΕ σε οποιαδήποτε εκδήλωση τους, αν και εφόσον έχουν καλέσει επίσης κάποιον από αυτούς που ΠΟΥΛΗΣΑΝ τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ στους ΣΛΑΒΟΥΣ… Επίσης το ίδιο ισχύει και ΕΑΝ επικυρώσει τη συμφωνία ο ΠτΔ ο οποίος επίσης έχει υπογράψει όλα τα μνημόνια…
Θα κάνετε και 0,5 ευρώ, οικονομία από εμάς σε κάθε πρόσκληση.
Επίσης το ίδιο ισχύει δυστυχώς και για εκκλησιασμούς, εάν και εφόσον παραβρίσκονται εντός του Ιερού Ναού οι παραπάνω ΑΘΕΟΙ για ψηφοθηρικούς λόγους προφανώς».

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Ονομάζουν τη μετακίνηση πληθυσμών από τρίτες χώρες ως νόμιμο δικαίωμα μετανάστευσης και παραχωρούν Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος στον τριτοκοσμικό ΟΗΕ

Ξεκινά σήμερα στο Μαρακές μια πολύ σημαντική σύνοδος εκπροσώπων των κρατών μελών του ΟΗΕ με ...