Η αντίδραση της Δημοτικής Παράταξης του Δημήτρη Καμπόσου στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για διαγραφή

49
Δημήτρης Καμπόσος: Δήμαρχος Άργους

Ως «…βεβιασμένη και άδικη» χαρακτήρισε την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας η σύνοδος των μελών της Δημοτικής Παράταξη “Αλλαγή Πορείας” της οποίας ηγείται ο Δημήτρης Καμπόσος.  Με ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν πως «…αυτή η άδικη διαγραφή δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την ενότητα της παράταξης μας, η οποία είναι αρραγής και ενωμένη».

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για διαγραφή του Δημάρχου Άργους Μυκηνών από το κόμμα, με πρωτοβουλία Δημοτικών Συμβούλων συνεκλήθη η Δημοτική Παράταξη “Αλλαγή Πορείας”.

Όλοι οι παριστάμενοι εξέφρασαν την συμπαράστασή τους προς τον Αρχηγό της παράταξής τους και επιβεβαίωσαν την ενότητα της Δημοτικής Παράταξης που, με την καθοδήγηση του Δημήτρη Καμπόσου,  έχει αναμορφώσει την εικόνα του Δήμο Άργους Μυκηνών υλοποιώντας πλήθος έργων και δράσεων.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε, χθες βράδυ, αναφέρει τα εξής!

«Άργος, 8/6/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σχετικά με την απόφαση διαγραφής του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, από τη Νέα Δημοκρατία»

Ως μέλη της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου, θεωρούμε βεβιασμένη και άδικη την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να διαγράψει ένα σημαίνον πολιτικό πρόσωπο και έναν άκρως επιτυχημένο αυτοδιοικητικό όπως, ο Δημήτρης Καμπόσος.

Τα σπουδαία έργα που έχει υλοποιήσει η δημοτική αρχή του Δημήτρη Καμπόσου στον Δήμο Άργους Μυκηνών καταστούν σαφές πως πρόκειται για έναν Δήμαρχο που στηρίζει την πολιτική του οντότητα στις πράξεις και όχι στα λόγια.

Δηλώνουμε ότι, αυτή η άδικη διαγραφή δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την ενότητα της παράταξης μας, η οποία είναι αρραγής και ενωμένη.

Η παράταξη μας θα αγωνιστεί για την πρόοδο του τόπου,  ώστε να σταματήσει η κατρακύλα, η οποία πηγάζει από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

                                            Τα μέλη της παράταξης

«Αλλαγή Πορείας»

του

Δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου»