Εγκαινιάστηκε ένα από τα πιο σύγχρονα σούπερ μάρκετ στην Ερμιονίδα, ιδιοκτησίας Ιωσήφ & Χρυσαυγής Μερτύρη

478

Γράφει ο Θωμάς Ι. Σκούρτης

Δύο αδέρφια (Ιωσήφ & Χρυσαυγή Μερτύρη), μια οικογένεια με επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία, εγκαινίασαν την Τετάρτη 30-5-2018, ένα από τα πιο σύγχρονα super markets της επαρχίας Ερμιονίδας, συνεργαζόμενοι με ένα από τα μεγαλύτερα brand name της Χώρας στον κλάδο των super markets, την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Το επιχειρηματικό αυτό “μικρόβιο” της οικογένειας Μερτύρη ξεκίνησε ο πατέρας των δύο αυτών παιδιών ο αείμνηστος Πάνος Μερτύρης.

Πεισματάρης και δραστήριος από τα νεανικά του χρόνια. Οι εύστοχες επιλογές του και οι σκληρές διαπραγματεύσεις του προς όφελος των πελατών του, τον έκαναν να ξεχωρίσει από τους συναδέλφους του στο εμπόριο.

Στην πορεία των χρόνων, φάνηκε, πως και τα παιδία κληρονόμησαν τις επαγγελματικές επιτυχίες του πατέρα τους και τις εξέλιξαν δημιουργώντας σήμερα μία σύγχρονη μονάδα…

Με κεντρικό τους μήνυμα: την εξυπηρέτηση του καταναλωτή, τις οικονομικές τιμές και τα ποιοτικά προϊόντα, επιβεβαίωσαν με το ”καλημέρα”, το γνωστό διαφημιστικό μήνυμα του ομίλου που συνεργάζονται: ” ΑΒ Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα. “

Αυτές τις μέρες, της οικονομικής κρίσης, όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιήσει κάποιος ένα τέτοιο επιχειρηματικό ρίσκο και ιδιαίτερα σε μια επαρχία.

Κι όμως, η οικογένεια Μερτύρη τόλμησε, δίνοντας εργασία σε πολλούς νέους και νέες της περιοχής μας.

Γι’ αυτό λοιπόν εμείς εδώ από το Εικονοσκόπιο θέλουμε να τους ευχηθούμε σ’ αυτό το νέο τους εγχείρημα, Καλή αρχή, Καλές δουλειές και πάντα να είναι γεμάτο το καλάθι της νοικοκυράς.

Θ.Ι.Σ

Αντιγραφή από Εικονοσκόπιο News: http://eikonoskopionews.blogspot.com/