Δώρισε μόσχευμα μυελού των οστών σε ασθενή με καρκίνο του αίματος, ένας ακόμη εθελοντής των “Δεσμών Αίματος”

31

Ένας ακόμη εθελοντής δότης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”  δώρισε πρόσφατα πολύτιμο μόσχευμα σε έναν ασθενή με καρκίνο του αίματος, χαρίζοντας του/της μια νέα ελπίδα ζωής. Ο εθελοντής, είχε καταγραφεί από τον Σύλλογο στη δεξαμενή του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – “Χάρισε Ζωή”

Από τα 82 μοσχεύματα που έχει δωρίσει το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή»  (συνολικά από το 2013), τα 5 προσφέρθηκαν από εθελοντές δότες του Συλλόγου “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ”.

Το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ «στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”  και τους Εθελοντές που στηρίζουν την προσπάθεια μετάδοσης του μηνύματος εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών και τις συνεχείς δράσεις εγγραφής νέων δοτών στην Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών».

Από την πλευρά του, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” ευχαριστεί τους εθελοντές και τονίζει «Συνεχίζουμε μαζί για να γίνει στο μέλλον η λευχαιμία παρελθόν…».

Οι επόμενες δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας, στο Ναύπλιο,  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 και την Τετάρτη 20 Ιουνίου από τις 5:00 έως τις 8:30μμ στη Δημόσια βιβλιοθήκη “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας www.desmoiaimatos.gr