Διαλέξτε και αυτοπροσδιορισθείτε: Προδότες, Ξενόφιλοι, Αρνητές της Εθνικής Ταυτότητας ή Εθνικοί γκέι

113

Μας λέτε πως δεν είσαστε «Εθνικοί Μειοδότες». Όσο και αν φανεί περίεργο, θα συμφωνήσω μαζί σας.

Για να είναι μειοδότης κάποιος, πρέπει να κάνει προσφορά πολύ χαμηλή. Την πιο χαμηλή απ’ όλους τους άλλους. Εσείς, δικαίως διαμαρτύρεσθε αρνούμενοι ότι είσθε Εθνικοί Μειοδότες, γιατί δεν αναγνωρίζετε καν ότι το Έθνος είναι Αξία. Αξία ανεκτίμητη. Αξία κορυφαία μιας κλίμακας πολιτισμού και εξανθρωπισμού της οικουμένης. Αφού λοιπόν αυτήν την αξία δεν την αναγνωρίζετε και συνειδητά ή κατ’ εντολήν την απαξιώνετε και την μηδενίζετε, λογικό είναι να λέτε πως δεν είσθε μειοδότες.

Απομένει όμως η ανάγκη να αυτοπροσδιορισθείτε.

Ο Λαός μας, ο αμόρφωτος, σας αποκαλεί ως προδότες! Προδότες της Ιστορίας, του Λαού των Ελλήνων και των Ηθικών Αξιών των προπατόρων μας.

Εγώ θα σας προτείνω να αυτοπροσδιορισθείτε λίγο πιο κόσμια απ’ ότι σας αποκαλεί ο Λαός μας. Μπορείτε να ζητήσετε να σας αποκαλούν «ξενόφιλους» ή «αρνητές της Εθνικής Ταυτότητας». Εκτός και αν προτιμάτε (κατά το πρότυπο του φύλλου ταυτότητας που υπερασπίζεστε), να σας αποκαλούν ως «εθνικούς γκέι».

(Όπως θα προσέξατε, δεν σας πρότεινα τον αυτοπροσδιορισμό σας ως «εξωνημένους». Το έκανα συνειδητά γιατί, οι περισσότεροι από εσάς -αλλά και τους νεοέλληνες- αγνοούν την έννοια του όρου).

Π.Ι.Δ.