30 φιάλες αίμα απέδωσε η Αιμοδοσία που οργάνωσε η Ι.Ρ.Α.

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση διοργανώθηκε αιμοδοσία, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 στο κτίριο της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας. Είναι η 3η Αιμοδοσία που οργανώνεται από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας (Ι.P.A.) σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

Στην πρόσκληση της Ι.Ρ.Α. ανταποκρίθηκε ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών και πολιτών, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν συνολικά 30 φιάλες με αίμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας (Ι.P.A.) σε ανακοίνωσή του, που υπογράφουν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Κατσιγιάννης και ο Γεν. Γραμματέας Νικόλαος Μιχαλόπουλος αναφέρει: “Ευχαριστούμε θερμά όλους του εθελοντές αιμοδότες που προσφέρανε το αίμα τους για αυτόν τον κοινωνικό σκοπό και στήριξαν την δράση μας, την Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Άργους και ειδικά τον Επιμελητή Α΄ κ. Αθανάσιο Πανουτσόπουλο, καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Λάμπρο για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Α.Αργολίδας, για την ολοκλήρωση της Αιμοδοσίας.

Servo Per Amikeco”

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παρέμβαση Εισαγγελέα, στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας, ζητά ο Παύλος Δαγρές, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων

Παράνομες αναθέσεις έργων από την ΔΕΥΑΕΡΜ, συνολικού ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ, καταγγέλλει ο εκπρόσωπος  του ...