Χειβιδόπουλος, Σιδέρης και Παναγιωτοπούλου: «Παλληκαρισμοί για το θεαθείναι», λόγω εκλογικής απογύμνωσης

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Λες βρε παιδί μου και είχε κυκλοφορήσει κάποιο NON PAPER από ένα κέντρο καθοδήγησης, όπως για παράδειγμα γίνεται από τα υπόγεια του Μαξίμου, και όλοι προσέρχονται «διαβασμένοι» ενώπιον της δημοσιότητας λέγοντας τα ίδια πράγματα.

Αναφέρομαι στην Περιφερειακή Σύμβουλο Ελένη Παναγιωτοπούλου, στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βασίλη Σιδέρη.

Είπαν όλοι τα ίδια επιχειρήματα, χρησιμοποιώντας λίγο διαφορετικά λόγια. Όπως ακριβώς κάνουν κάποιοι επιχειρηματίες όταν προσπαθούν να προωθήσουν το ίδιο εμπόρευμα με διαφορετική συσκευασία, ανάλογα με το μαγαζί, τη βιτρίνα και τους πελάτες.

Η Ελένη Παναγιωτοπούλου, κάλεσε τους δημοσιογράφους για συνέντευξη. Τους διάβασε το «σκονάκι» που είχε έτοιμο από πριν και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Ο Βασίλης Σιδέρης, έστειλε mail με ότι είχε να πει, αποφεύγοντας ακόμη και τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος, πιο έμπειρος, είπε ότι είχε να πει και απάντησε σε ερωτήσεις, λέγοντας πως «για τις προθέσεις του θα μιλήσει όταν έρθει η ώρα». Αποκάλυψε μετά από πίεση ότι, «ο Πέτρος Τατούλης γνωρίζει αν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ή όχι». Και τέλος, ανέφερε πως θα μηνύσει τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο αλλά «σε περίπτωση που το δικαστήριο κρίνει ως ανυπόστατη τη μήνυσή του, θα θεωρήσει ότι το ζήτημα ήταν πολιτικό και όλα καλά». Επί της ουσίας και οι τρεις είπαν πως είναι καλοί άνθρωποι, κάτι που το βεβαιώνει το παρελθόν τους, πως έχουν μια καλή οικογενειακή προϊστορία, πως έχουν κάνει έργο για τον Λαό και πως δεν είναι έμμισθοι υπηρέτες επιχειρηματιών.

Και όλα αυτά γιατί ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος επανέλαβε, απαντών εμφαντικά, σε ερώτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη (Best Αργολίδας) ότι «αυτοί ψήφισαν να πληρώσει ο Λαός 100 ευρώ για τα σκουπίδια» και ότι με την ψήφο τους «αυτοί πήγαν εναντίον του Λαού και υπέρ των συμφερόντων μιας εταιρείας».

Ήταν μια άτυχη απόφαση και για τους τρεις, περιφερειακούς. Δικαίωσαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών που προέβλεψε στην συνέντευξή του ότι «…θα μου επιτεθούν οι άνθρωποι που ψηφίζουν τα συμφέροντα, για να με τιμωρήσουν».

Τρία δημόσια πρόσωπα, που κατέχουν δημόσια αξιώματα και με την ψήφο ή τις πράξεις τους καθορίζουν την ζωή των κατοίκων της Αργολίδας, αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα που θέτουν οι πολίτες, μέσω των δημοσιογράφων. Οι ίδιοι αρνήθηκαν και το δικαίωμα του αιρετού Δημάρχου (με 62% την πρώτη Κυριακή) να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Δημοτών, έναντι των υπερκερδών μια εταιρείας που βαρύνεται με γκρίζες συμβάσεις έργων.

Και οι τρεις φέρθηκαν με απρέπεια και χρησιμοποίησαν απρεπείς (για να μην πω υβριστικές) εκφράσεις κατά του πρώτου Πολίτη προσωπικά, αλλά και των θεσμικών λειτουργικών υποχρεώσεών του.

Τώρα θα πρέπει να σκεφτούν, με την σειρά τους, τι θα συμβεί στην περίπτωση της ανταπόδοσης της μήνυσης από τον Καμπόσο που θα μπορεί να τους κατηγορήσει για ψευδή καταμήνυση.

Υ.Γ.

Αν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε με λεπτομέρειες τι είπε ο καθένας από τους πρωταγωνιστές του άρθρου:

Η συνέντευξη Καμπόσου στην Κατερίνα Κουρτέλη https://maxhtika.blogspot.gr/2018/04/best_30.html?spref=fb

Οι δηλώσεις Χειβιδόπουλου, Σιδέρη και Παναγιωτοπούλου, στις ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Με πρωταγωνιστή τον Αδρακτά το Δημ. Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών

Με πρωταγωνιστή τον αντιδήμαρχο Κων. Αδρακτά, που εισηγείται τα 7 από τα 8 προς συζήτηση…

% μέρες πρίν

Περιμένοντας την επιστροφή της Κασσάνδρας

της Θέκλας Μεταξά Πέρασαν χρόνοι χιλιάδες, και η Κασσάνδρα που είχε πιει άφθονο νερό της…

% μέρες πρίν

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν

Αύριο στο Τολό το μεγάλο ντέρμπι του Πανναυπλιακού για την άνοδο στην Γ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανναυπλιακός φιλοξενεί αύριο Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 την ομάδα του Κερατσινίου στα πλαίσια…

% μέρες πρίν

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οι τιμές κατέρρευσαν, οι Παραγωγοί αγωνιούν

Η ΔΕΣΑ (Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας) διοργανώνει σύσκεψη με προσκεκλημένους τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας την Τρίτη 14 Μαΐου…

% μέρες πρίν