Στην Αριστερά το μονοπώλιο του αλάθητου (Με αφορμή τον προπηλακισμό του Γιάννη Μπουτάρη)

118
Γιώργος Αργυρίου

γράφει ο Γιώργος Αργυρίου*

Δεν μπορώ να γνωρίζω σε ποιους τομείς έχει πλεονάσματα αυτή η χώρα αλά ένα είναι σίγουρο. Πλεόνασμα πολιτικής υποκρισίας υπάρχει και είναι άφθονο. Μάλιστα στα πλαίσια μια αντικειμενικής θεώρησης των ξυλοδαρμών κάποιοι διαχώρισαν τους τραμπούκους της Θεσσαλονίκης από τους αγανακτισμένους πολίτες. Όπερ, κατά λογική ακολουθία, αυτοί αφού «δεν ήταν αγανακτισμένοι», δεν δικαιούνται να δέρνουν. Σε κάποια στιγμή μας υπενθύμισαν ότι ο Κος Κατρούγκαλος είχε δηλώσει σε τηλεοπτικό σταθμό ότι : «η βία παράγει αποτέλεσμα» !!! Έτσι όσοι έσπασαν το κεφάλι του Χατζηδάκη η έκαψαν την ΜARFIN προφανώς λόγω αγανάκτησης αθωώνονται. Από την άλλη πλευρά το «θύμα» που χέστηκε για το πόσους πατεράδες η παππούδες μας είχε σκοτώσει ο Κεμάλ έδειξε ότι γνωρίζει να εκμεταλλεύεται σε απόλυτο βαθμό τέτοια «επικοινωνιακά δώρα»

Ολόκληρη παράσταση έστησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και αντί μιας σοβαρής συνεδρίασης στην οποία όφειλε να «ξεχρεωθεί» από το χέσιμο για τους νεκρούς μας αράδιασε ένα σωρό ευφυολογήματα για το πόσα χρόνια θα ζήσει πόσα χρόνια θα είναι Δήμαρχος και που εγκαταστάθηκε η Δημοκρατία. Κανένας φυσικά δεν τον ρώτησε γιατί αποφάσισε να πάει στους Πόντιους μετά τα όσα είχε πεί, κανένας φυσικά δεν είχε το ανάστημα να του εξηγήσει ότι οι φονιάδες των προγόνων μας δεν είναι τουριστικά προϊόντα για να προσελκύσουμε τουρίστες και είναι μόνο ΦΟΝΙΑΔΕΣ. Τίποτε άλλο.

Ο Μπουτάρης είναι γνωστός όπως είναι γνωστό ότι δεν έχει όριο στην προσπάθεια να είναι προβεβλημένος από τα media. Όπως είναι γνωστές και οι πολιτικές διεργασίες που έγιναν στο παρασκήνιο για να εκλεγεί δεύτερη φορά. Όπως είναι γνωστές και οι ευθύνες κομματιού της Νέας Δημοκρατίας για την παραμονή του Μπουτάρη  στο Δήμο.

Σε αυτό τον τόπο την αλήθεια και το δίκαιο την έχουν καταχωρήσει στην Αριστερά και χωρίς καμία αμφισβήτηση. Μόνο αυτοί μπορούν να μονοπωλούν το αλάθητο για αυτό ξεχνάνε μερικές φορές να ζητήσουν και συγνώμη για όσα λένε και εξοργίζουν .

* ο Γιώργος Αργυρίου είναι Εκδότης της εβδομαδιαίας έντυπης εφημερίδας «Αργολική Ανάπτυξη» και διαχειριστής της Ηλεκτρονικής εφημερίδας https://www.argolikianaptiksi.gr/

** Η επιλογή των φωτογραφιών έγινε από τον διαχειριστή της Ηλεκτρονικής εφημερίδας https://akromolio.gr/

ΠΗΓΗ: https://www.argolikianaptiksi.gr/2018/05/blog-post_395.html