Οι guest εμφανίσεις της Προέδρου των Φούρνων και οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Σφυρή στην εγκατάλειψη του χωριού

25
     Μεγάλη η δυσαρέσκεια όσων επέλεξαν να περάσουν την πρωτομαγιά στη γιορτή της Άνοιξης στα "παπούλια" των Φούρνων.

Στον απόηχο της δυσαρέσκειας σχεδόν όλων των παρευρισκομένων στην γιορτή της άνοιξης στα Παπούλια οφείλουμε να τοποθετηθούμε ακόμα μια φορά δημόσια και να δηλώσουμε πως το αποτέλεσμα δεν μας εκπλήσσει διότι όπως και παλιότερα έχουμε πει, προεδρία εξ αποστάσεως δεν είναι δυνατόν να είναι παραγωγική και αποτελεσματική για τον τόπο.
Ας θυμηθούν οι αρμόδιοι την συμμετοχή και την προσέλευση που είχε αυτή η γιορτή πριν αναλάβει την οργάνωση η παρούσα δημοτική αρχή. Είναι κατάντια μια τέτοια γιορτή να υποβαθμίζεται αντί να εξελίσσεται και να προσελκύει περισσότερο κόσμο κάθε χρόνο.
Αλλά πώς να γίνει κάτι τέτοιο όταν οι Φούρνοι εδώ και 3 χρόνια είναι ακέφαλοι, όταν άλλοι κανονίζουν τα δρώμενα και όταν ημέτεροι εξωθεσμικοί ασκούν διοίκηση με την ανοχή της δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος που έπειτα από πάρα πολύ καιρό ήρθε στους Φούρνους, ελπίζουμε πως δεν εθελοτυφλούσε και είδε τα προβλήματα και τις παθογένειες που δημιουργούνται από την μόνιμη απουσία της πρόεδρου και τις guest εμφανίσεις της, είδε τους άφτιαχτους αγροτικούς δρόμους που οδηγούν στα Παπούλια (σημείο αναφοράς των Φούρνων), είδε την μικρή προσέλευση κόσμου, σε αυτή την άλλοτε μεγάλη γιορτή της Άνοιξης. Είδε τη δυσαρέσκεια των λιγοστών επισκεπτών που δεν έβρισκαν καρέκλα να καθίσουν, μιας και κανείς από τους “αρμόδιους & υπεύθυνους” δεν μερίμνησε για να μεταφερθούν καθίσματα στα Παπούλια όπως γινόταν άλλοτε. Είδε την έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού.
Είναι λυπηρό μια τέτοια εκδήλωση να ξεπέφτει τόσο, είναι λυπηρό ένα χωριό να μην έχει πρόεδρο και αντί αυτής άλλοι να διοικούν ζημιώνοντας και όχι προσφέροντας, όπως αυτοί νομίζουν, αλλά και όπως γίνετε αντιληπτό, το χωριό μας.

                                                                      Φούρνοι 12 Μαΐου 2018

ΟΜΑΔΑ ΦΟΥΡΝΩΝ

ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ