Νοκ άουτ η αντιπολίτευση στο Δήμος Άργους Μυκηνών. Ξεκίνησε η κατασκευή του κολυμβητηρίου

69

Η αντιπολίτευση στον Δήμο Άργους Μυκηνών διακρίνεται για την ξεχωριστή πολιτική ανικανότητα που επιδεικνύει κατά την άσκηση του θεσμικού της έργου.

Καταψηφίζουν προτεινόμενα έργα που αντιμετωπίζουν χρονίζοντα προβλήματα του Δήμου. Όταν τα έργα εγκρίνονται από την δημοτική πλειοψηφία, διακηρύσσουν πως δεν θα κατασκευαστούν ποτέ. Όταν κατασκευάζονται λένε πως δεν είναι χρήσιμα και κλείνουν τα μάτια και τ’ αυτιά της στην αποδοχή που συναντούν, τα έργα, από τον κόσμο.

Το έκαναν με την Αίθουσα Τέχνης “Μέγας Αλέξανδρος”. Μια μοναδικής ομορφιάς και εξοπλιστικής αρτιότητας αίθουσα, που επανέφερε το Άργος στο χάρτη των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Πελοποννήσου.

Το έκαναν με την ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Πέτρου, που κέρδισε βραβεία κύρους και δημοσιότητα σε Μέσα Ευρωπαϊκά. Που έκανε το κέντρο του Άργους «ατμοσφαιρικό χώρο» μαζικών εκδηλώσεων.

Το έκαναν και με το κολυμβητήριο! Ένα όνειρο δεκαετιών, για το οποίο πάλεψε χωρίς αποτέλεσμα ο Βασίλης Νίκας, σαν αντινομάρχης και που το ποθούσε όλη η νεολαία του Άργους. Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα δήλωναν πως το κολυμβητήριο δεν θα γίνει. Και να που τα πρώτα μηχανήματα μπήκαν στον χώρο και ξεκίνησαν «οι πρώτες κασμαδιές»!

Η νεολαία του Δήμου Άργους Μυκηνών, και όχι μόνον, από το επόμενο καλοκαίρι θα το απολαμβάνει. Κολυμβητικοί Όμιλοι θα δημιουργηθούν και νέα επαγγέλματα «θα σκάσουν μύτη».

Θα πρότεινα στην σημερινή αντιπολίτευση του Δήμου Άργους Μυκηνών, αν θέλει να έχει ελπίδα εκλογής εκπροσώπων της στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα προκύψει το Φθινόπωρο του 2019, να αλλάξει τακτική.

Διαφορετικά βλέπω τον Δημήτρη Καμπόσο να κάνει έναρξη μιας θριαμβευτικής εκλογικής εκστρατείας, διοργανώνοντας μαθητικούς κολυμβητικούς αγώνες στο Άργος, με την συμμετοχή των παιδιών τους που θα διαγωνίζονται ευτυχισμένα, ζώντας ένα όνειρο ζωής που θα έχει κάνει πράξη ο Δήμαρχος που αντιστρατεύτηκαν οι γονείς τους.

Π.Ι.Δ.