ΝΑΥΠΛΙΟΝ: 3 χρόνια Αστυνόμευση με χρήση ποδηλάτων!

59
Ξεκίνησε στο Ναύπλιο , η εφαρμογή του θεσμού της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα, Τρίτη 22 Μαΐου 2018. Ο συγκεκριμένος θεσμός - σύγχρονο μοντέλο αστυνομικής διαχείρισης τοπικών ζητημάτων και προβλημάτων, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντάσσεται στο πλέγμα των δράσεων εμφανούς αστυνόμευσης, στοχεύοντας και συμβάλλοντας στην ταχύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών, καθώς και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των τοπικών κοινωνιών.

Είναι ο τρίτος χρόνος εφαρμογής της μερικής αστυνόμευσης με χρήση ποδηλάτων, από ειδική ομάδα της Αστυνομικής Διευθύνσεως Αργολίδας. Τα θετικά σχόλια, από επισκέπτες, καταστηματάρχες, πολίτες και φορείς της πόλης του Ναυπλίου, πληθαίνουν και έρχονται να επιβεβαιώσουν την ορθότητα της απόφασης και την επιτυχημένη υλοποίησή της από τα μέλη της ποδηλατικής ομάδας αστυνόμευσης.

Οι ποδηλάτες της Αστυνομικής Διευθύνσεως έχουν τη γνώση, την αστυνομική εμπειρία, την αντοχή και την διάθεση για να ανταποκρίνονται στην ιδιαίτερη φύση των αποστολών τους. Εφοδιασμένοι με υπερσύγχρονα ποδήλατα, δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο στην αστυνόμευση και στην καθημερινότητα της πρώτης πρωτεύουσας του νεώτερου Ελληνικού κράτους.

Βασική υπηρεσία που παρέχουν είναι η πληροφορίες προς τους επισκέπτες της πόλης και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου και του περιγράμματός του.